Ευγενία Σαμαρά: «Στο Switch νιώθω σαν να παίζω από το σπίτι μου»
Antonis Loutsetis
Media

Ευγενία Σαμαρά: «Στο Switch νιώθω σαν να παίζω από το σπίτι μου»

Η Ευγενία Σαμαρά φέτος έχει κάνει... διπλό τηλεοπτικό χτύπημα αφού εκτός από Στέλλα στον Σασμό είναι και παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού Switch στην ΕΡΤ. 

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δείχνει ενθουσιασμένη με το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει και εξηγεί πώς νιώθει που βρίσκεται σε αυτή τη θέση φέτος...

Δεν έχω καταλάβει αν το κοινό σάς προτιμά περισσότερο ως παρουσιάστρια ή ως ηθοποιός Και αυτό γιατί τα σχόλια που έχω εντοπίσει για το Switch είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

«Ίσως γιατί τη Στέλλα Καμαριωτάκη του “Σασμού" την έχουμε μάθει πλέον. Είναι μια ηρωίδα που έχουμε γνωρίσει πολύ καλά. Το τηλεπαιχνίδι είναι κάτι καινούριο που τώρα συστήνεται στον κόσμο. Όμως δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Βοηθάει σίγουρα πάντως που η τηλεοπτική μου ηρωίδα έχει αγαπηθεί τόσο πολύ και κατ’ επέκταση κι εγώ με έναν τρόπο».

EYGENIA-SAMARA-1.jpg

Πάντως και το πλατό του «Switch» δείχνει πολύ οικείο γύρω σας.

«Είναι πολύ οικείο. Όταν μου έγινε η πρόταση και πήγα για την audition, θυμάμαι ότι σχεδόν δεν καταλάβαινα τι μου συνέβαινε. Παρ’ όλα αυτά, μου ήταν πολύ οικείο αυτό που βίωσα. Πολύ γρήγορα μπήκα σε μία κατάσταση που με έκανε να πιστέψω πως δεν υπήρχε πουθενά κάμερα. Ούτως ή άλλως πωρώνομαι με τα παιχνίδια και το τηλεπαιχνίδι αυτό άρχισε να δένει πολλά κομμάτια μου. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μπαίνω σε μία διαδικασία ότι είμαι σπίτι, κάνω την αφήγηση στους φίλους μου και παίζουμε. Δεν πίστευα ότι θα έχω τέτοια ελευθερία μπροστά από μια κάμερα. Μου αρέσει ωστόσο, γιατί νιώθω και την άνεση να εκτεθώ, είναι σημαντικό για εμένα που δεν με ενδιαφέρει πώς θα φανώ και τι θα πω. Μου δίνει μια απελευθέρωση που χρειάζομαι στη ζωή μου. Το βλέπω σαν ένα παιχνίδι που έρχονται οι άνθρωποι για να κερδίσουν λεφτά και να περάσουμε καλά».

Όταν είδατε το πρώτο επεισόδιο, πώς σας φάνηκε;

«Βρήκα πολλά λάθη, θεώρησα πως φωνάζω υπερβολικά γιατί δεν καταλάβαινα πώς βγαίνει ο ήχος, παρ' όλα αυτά μου άρεσε. Φάνηκε ότι ήμουν εκεί για να περάσουμε όλοι καλά χωρίς φόβο και άγχος για το αποτέλεσμα που θα βγει στον τηλεθεατή».

Ο κόσμος δείχνει να έχει παθιαστεί με το «Switch», ανεξαρτήτου ηλικίας.

«Το “Switch" δεν έχει συγκεκριμένο κοινό στο οποίο απευθύνεται. Έχει ανατροπή, είναι γρήγορο και αποτελεί μια καλή λύση για εκείνους που δεν θέλουν να δουν ειδήσεις εκείνη την ώρα».

samara-(1).jpg

Φαίνεται ωστόσο πως κάνετε το κοινό πραγματικά να περνάει καλά.

«Αυτό είναι όντως κάτι που μου το λένε οι παίκτες. Αισθάνονται όλοι καλά και “λύνονται", θέλω να νιώθουν ότι βρίσκονται στην πραγματική τους παρέα».

Πηγή: TV 24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved