Το Ναυάγιο - Κώστας Ξυκομηνός: «Ο Δημήτρης δεν θα συμβιβαστεί με τη Λίνα»
Media

Το Ναυάγιο - Κώστας Ξυκομηνός: «Ο Δημήτρης δεν θα συμβιβαστεί με τη Λίνα»

Το Ναυάγιο: Ο σκληρός και φιλόδοξος επιχειρηματίας Δημήτρης Γιαννακάκης, που ερμηνεύει ο Κώστας Ξυκομηνός, σφίγγει στην αγκαλιά του ολοζώντανη την ατίθαση κόρη του Λίνα, που σώθηκε από το ναυάγιο, αλλά τα σχέδιά του για το μέλλον της δεν αλλάζουν.

Η επιδίωξη του Δημήτρη να την παντρέψει με πλούσιο κληρονόμο κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα, καθώς η Λίνα γίνεται ζευγάρι με τον Μάκη Παπαδάκη, το γιο της Μαρίας Παπαδάκη, το νεανικό έρωτα του Δημήτρη Γιαννακάκη. Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει και τα ένοχα μυστικά του παρελθόντος βγαίνουν στην επιφάνεια, με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Η Λίνα, η κόρη του, αν και σώθηκε από το ναυάγιο, νιώθει «αγνοούμενη» μέσα στην οικογένεια της;

«Όσον αφορά τη Λίνα, παρόλο που σώθηκε, ο πατέρας και η μητέρα της συνεχίζουν να αγνοούν τις βαθιές επιθυμίες της, τα όνειρά της, τις ευαισθησίες της, τις σκέψεις της και τη διαφορετική στάση ζωής που έχει. Ως γονείς την αγαπούν πολύ, αλλά δεν μπορούν να την καταλάβουν και πέφτουν σε λάθη νομίζοντας ότι την προστατεύουν».

Ο Δημήτρης Γιαννακάκης τι παρελθόν έχει με τη Μαρία Παπαδάκη -τη γυναίκα του Βλάση και μητέρα του Μάκη και της ζητά να βρεθούν για να θυμηθούν τα παλιά;

«Η Μαρία και ο Δημήτρης, όταν ήταν νέοι, έζησαν για ένα διάστημα στον ίδιο τόπο. Εκεί τους βρήκε ο έρωτας, αλλά δεν μπόρεσε να τους κρατήσει μαζί. Οι διαφορετικοί χαρακτήρες τους και η ανώριμη συμπεριφορά του Δημήτρη σε κάποιες σοβαρές αποφάσεις, είχαν αποτέλεσμα να μην έχουν συναντηθεί για πολλά χρόνια. Αλλά η ζωή επιφυλάσσει εκπλήξεις!».

Ο Μάκης είναι παιδί του Δημήτρη;

«Το παρελθόν του Δημήτρη και της Μαρίας κρύβει άλλα μυστικά, που θα αποκαλυφθούν στην πορεία».

Ο Δημήτρης πώς θα αντιδράσει, καθώς η Λίνα και ο Μάκης γίνονται ζευγάρι;

«Η επιθυμία του Δημήτρη είναι η Λίνα να τελειώσει τις σπουδές της και μετά να την παντρέψει με τον Στέφανο, παιδί πλούσιας οικογένειας, γιατί αυτό πιστεύει ότι είναι το καλύτερο για την κόρη του. Άρα, το ένα κτήμα του Βλάση δεν του είναι αρκετό. Ο συμπέθερος που κανόνισε το προξενιό έχει πολλά στρέμματα. Ο Δημήτρης δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο».

Πηγή: Τηλεθεατής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved