Η Μάγισσα:«Όλη η φρίκη της συνειδητοποίησης στο πρόσωπό της»-Η Κατερίνα Λέχου συγκλόνισε το Twitter
Media

Η Μάγισσα:«Όλη η φρίκη της συνειδητοποίησης στο πρόσωπό της»-Η Κατερίνα Λέχου συγκλόνισε το Twitter

Η Μάγισσα - Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο είδαμε απόψε στην Μάγισσα του ΑΝΤ1. Ο χρόνος γύρισε πίσω και τα γεγονότα, ενώθηκαν σαν σκόρπια κομμάτια στο σκοτεινό παζλ της αρπαγής και της δολοφονίας του βρέφους των Λασκαραίων.

Οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες βρίσκονται σε πόλεμο. Ο γάμος του Μάρκου και της Μεταξίας, ύστερα από πρόταση της Γερακίνας, θα δώσει τέλος σε μια αντιπαλότητα που δε θα είχε κανέναν νικητή. Όμως, ένας παράνομος έρωτας θα γεννηθεί και μαζί του θα φέρει τον όλεθρο στον πύργο των Λασκαραίων.

H-MAGISSA.jpg

Η Μάγισσα

Η αποκάλυψη του δολοφόνου σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στο twitter και η συγκλονιστική ερμηνεία της τηλεοπτικής Δαμιανής, κατά κόσμον Κατερίνας Λέχου έφερε θαυμασμό.

Τα spoiler επιβεβαιώθηκαν και όπως αποκαλύφθηκε, η Δαμιανή σκότωσε το μωρό.

Η Μάγισσα - Δείτε τα σχόλια στο twitter

Η Μάγισσα - Στο επόμενο επεισόδιο

ΤΡΙΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21

Ο γάμος του Τζανή και της Κερασίνας πραγματοποιείται χωρίς εμπόδια.

Ο Σπήλιος δεν καταφέρνει να βρει τον θησαυρό, ενώ η συμμαχία του με τον Μιχαήλ και τον Δραγουμάνο θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Μαριόλη.

Η Μεταξία τείνει ψεύτικη χείρα φιλίας στη Κερασίνα.

Ο Πετρούνης προτείνει στον Σπήλιο μια ιδέα που μπορεί να τον βάλει στο συμβούλιο των καπετάνιων, ενώ ο Κανέλλος θα δεχτεί μια επίσκεψη που θα τον καταρρακώσει.

Η Θεοφανώ επισκέπτεται με τη Σιμώνη τη σπηλιά που γεννήθηκε, προκειμένου να ελέγξει το χάρισμά της ή ν’ απαλλαγεί από εκείνο μια για πάντα. Όμως, τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως πρέπει…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved