Ο Γιατρός - Λωξάντρα Λούκας: «Γροθιά» στο στομάχι ο ρόλος της στο νέο επεισόδιο  – Λύγισε το twitter
Media

Ο Γιατρός - Λωξάντρα Λούκας: «Γροθιά» στο στομάχι ο ρόλος της στο νέο επεισόδιο – Λύγισε το twitter

Ο Γιατρός: Συγκίνηση με το αποψινό συγκλονιστικό επεισόδιο.

Η Στέλλα (Λωξάντρα Λούκας) έχει Σύνδρομο DOWN, και φτάνει στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο, συνοδευόμενη από τον Χάρη (Κωνσταντίνος Αρνόκουρος). Οι γιατροί την εξετάζουν λεπτομερώς και προσπαθούν να καταλάβουν τι μπορεί να συμβαίνει.

O-GIATROS-..jpg

Λωξάντρα Λούκας: Ο ρόλος της στο Γιατρό «γροθιά» στο στομάχι

Στη διάρκεια της εξέτασης ακούν για πρώτη φορά ότι ο Μιχάλης (Θάνος Λέκκας) έχει δίδυμη αδερφή και αυτή είναι η Στέλλα. Για όλους είναι σοκ, αφού γνωρίζουν τον Μιχάλη πάρα πολλά χρόνια και δεν τους το έχει πει ποτέ. Αυτό που προέχει όμως είναι να δουν τι έχει η Στέλλα, όμως και σε αυτή τη διαδικασία ο Μιχάλης δεν διευκολύνει την ομάδα των γιατρών καθώς η συναισθηματική του εμπλοκή με την ασθενή δεν τον αφήνει να δει καθαρά.

Δες τα σχόλια στο twitter

Ποια είναι η Λωξάντρα Λούκας

O-GIATROS-(1).jpg

Η Λωξάντρα είναι η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο Down που ανεβαίνει στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου μέσα από την παράσταση «Φουέντε Οβεχούνα» που σκηνοθέτησε η Ελένη Ευθυμίου. Η Λωξάντρα είναι κόρη της ηθοποιού Ελένης Δημοπούλου, η οποία έχει διατελέσει καλλιτεχνική διευθύντρια στα ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και Ιωαννίνων και του Αυστραλού σκηνογράφου, Ρίτσαρντ Άντονι. Η ηθοποιός, πριν το Εθνικό, είχε πάρει μέρος σε παραστάσεις της ομάδας «Εν Δυνάμει», μιας κολεκτίβας νέων καλλιτεχνών αναπήρων και μη που έχει δημιουργήσει η μητέρα της και η Μαρία Ιωαννίδου. Ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει πάρει συνέντευξη στην Λωξάντρα μέσα από την εκπομπή του «οι πρωταγωνιστές».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved