Μποσταντζόγλου: Τα παιδικά χρόνια, ο Φιλιππίδης και το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει για επεισόδιο
Media

Μποσταντζόγλου: Τα παιδικά χρόνια, ο Φιλιππίδης και το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει για επεισόδιο

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησε στο Πρωινό Σου Σου για τα παιδικά του χρόνια, το κίνημα metoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη και αποκάλυψε το μεγαλύτερο ποσό που πήρε για ένα επεισόδιο.

Αρχικά ο ηθοποιός ανέφερε στην εκπομπή του Open: «Στην παιδική μου ηλικία υπήρξα διάολος, ήμουν δύσκολος σε όλα όσα με καταπίεζαν. Δεν κατάφερα να τελειώσω το σχολείο, αλλά μου βγήκε σε καλό. Πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με το χώρο μπλέκονται στα πόδια μας. Όπως εγώ δεν μπορώ να γίνω παρουσιαστής, έτσι και οι παίκτες ριάλιτι δεν μπορούν να γίνονται ξαφνικά ηθοποιοί. Δεν θα έπαιζα με έναν άνθρωπο που δεν ξέρει το αντικείμενο, ενώ υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι ηθοποιοί».

giannis-mpostantzoglou.jpg

Και πρόσθεσε: «Το metoo μάς έκανε καλό, αν και δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμα όλες οι περιπτώσεις. Για άλλους κουκουλώθηκε και την πάτησαν τα εξιλαστήρια θύματα. Ξέραμε ότι κάποιος είναι περίεργος, αλλά δεν ξέραμε περισσότερα.»

Και τόνισε: «Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν επαγγελματική και σοβαρή. Αν έχει κάνει όλα αυτά που βγήκαν, να πληρώσει. Έχω σκοτωθεί σε συνεργασίες μου επειδή δεν με πλήρωναν. Το μεγαλύτερο ποσό που έχω πάρει είναι 3.000 το επεισόδιο».

Δείτε όσα είπε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου στο Πρωινό Σουσού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved