«Ζητώ συγνώμη γι’ αυτό» - Ο Θάνος Μπίρκος συγκινήθηκε στον αέρα!
Media

«Ζητώ συγνώμη γι’ αυτό» - Ο Θάνος Μπίρκος συγκινήθηκε στον αέρα!

Super Κατερίνα: Ο αγαπημένος ηθοποιός Θάνος Μπίρκος, ο «Τόλης» του «Σασμού», ήταν σήμερα 7/11 καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο ίδιος σχολίασε τις κριτικές που προσέλκυσε το συγκλονιστικό μοιρολόι της «Καλλιόπης» στην κηδεία του «Νικηφόρου» ενώ δεν έκρυψε την συγκίνησή του όταν είδε κάποια πλάνα από το χθεσινό επεισόδιο.

«Συγκινούμαι ακόμη και τώρα που βλέπω τη σκηνή. Μου βγαίνουν τα συναισθήματα που ένιωθα εκείνη την ώρα. Ο Τόλης είχε δεθεί με την οικογένεια Σταματάκη. Και μόνο που βλέπεις τη σορό ενός νέου παιδιού…. Σε μια τέτοια σκηνή μου έρχονται μνήμες από δικά μου βιώματα. Δε γίνεται αλλιώς. Πάνω στα δικά μας βιώματα πατάμε για να παίξουμε τους ρόλους. Εγώ αυτό κάνω.

birkos1.jpeg

Πατάω πάνω στα δικά μου και φεύγω και πάω προς το ρόλο. Δεν μπορώ να μην νιώσω το συναίσθημα. Δεν μπορώ να μην ζήσω το συναίσθημα για να παίξω. Διαφορετικά νιώθω κενός. Εάν δεν κάνω κάτι για να βάλω το συναίσθημά μου, δεν θέλω να κάνω τη δουλειά. Σε αυτό το σημείο θυμήθηκε τον πατέρα του, τον οποίο έχασε ξαφνικά. Ήταν μια δύσκολη συνθήκη, αλλά ξέρω ότι ο μπαμπάς μου θα είναι περήφανος», είπε μεταξύ άλλων ο Θάνος Μπίρκος στον αέρα.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved