Αντώνης Κανάκης: Ο λόγος που δεν θα δούμε το Βινύλιο και η αναφορά στον... Εκατομμυριούχο
Media

Αντώνης Κανάκης: Ο λόγος που δεν θα δούμε το Βινύλιο και η αναφορά στον... Εκατομμυριούχο

Ράδιο Αρβύλα: Οι τηλεθεατές έστελναν μηνύματα και ρωτούσαν για ποιο λόγο δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα το Βινύλιο, καθώς πρόκειται για μια ακόμα εκπομπή της παρέας από τη Θεσσαλονίκη που έχουν αγαπήσει. 

Ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να εξηγήσει σήμερα 7/11 στον αέρα της εκπομπής για ποιο λόγο δεν έχουμε δει και μάλλον δεν θα δούμε τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, το Βινύλιο ενώ δεν έλειψε και μια αναφορά στην εκπομπή Ποιος είναι εκατομμυριούχος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που προβαλόταν μέχρι την περασμένη εβδομάδα στην ώρα προβολής του Ράδιο Αρβύλα, καθημερινά.

«Ξέρετε πόσο πολύ αγαπάμε το Βινύλιο και ξέρουμε πόσο το αγαπάτε κι εσείς. Μη βαράτε! Ακούστε μας πρώτα! Πήραμε την απόφαση να μην το βγάλουμε το Βινύλιο στον αέρα - τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα.

kanakhs.jpg

Ξεκίνησε με τις εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου, μετά στα πάρτι, στο Youtube, στα αφιερώματα... Νιώθουμε ότι ο κύκλος με τα αφιερώματα έχει ολοκληρωθεί και δεν έχουμε στα χέρια μας τη θεματολογία που θα θέλαμε, προτιμήσαμε να μη βγει τώρα, τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και συνέχισε:

«Για την ώρα δεν θα βγει, οπότε Παρασκευή θα είναι το παιχνίδι Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος, νομίζω, πάντως δεν θα είναι το Βινύλιο στον αέρα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Ράδιο Αρβύλα:

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τη διακοπή της καθημερινής προβολής του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» και στη μετακόμισή του το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο παρουσιαστής μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Sfera 102,2:

«Και επειδή μιλάμε για τηλεοπτικά να πούμε κάπου εδώ ότι σταματά ο Εκατομμυριούχος την καθημερινή του προβολή και πηγαίνει Σαβ/κο από το επόμενο. Αυτός ήταν ο αρχικός σχεδιασμός. Δεν πήγαινε απλά καλά, σάρωνε. Ένα κανάλι σου ζητά να κάνεις κάποια επεισόδια και το τι κάνει δεν αφορά εμάς. Εσύ είσαι επαγγελματίας παρουσιαστής και κάνεις 100 επεισόδια που σου λένε. Τα κάνεις, τα παίρνουν πακέτο και το κανάλι αποφασίζει».

Και πρόσθεσε: «Αυτό είναι στη διαδικασία του καναλιού και δεν είναι κάτι καινούριο. Δεν με αφορά ως παρουσιαστή. Το κανάλι ξέρει καλύτερα»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved