Καινούργιου: Ξέσπασε κατά της Σκορδά: «Θίγομαι! Δεν πειράζει, promo τους κάνουμε»
Media

Καινούργιου: Ξέσπασε κατά της Σκορδά: «Θίγομαι! Δεν πειράζει, promo τους κάνουμε»

Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα κατά της Φαίης Σκορδά και τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, Fay’s Time για τον τρόπο που χειρίστηκε την κόντρα του συνεργάτη της, Ανδρέα Μικρούτσικου με τον τράπερ Light.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Μου κάνουν μαθήματα, κυρίως για μένα πηγαίνουν, μου κουνάνε το δάκτυλο, σε μένα και την αρχισυνταξία και στον καλύτερο project manager που υπάρχει, που είναι ο Θέμης Μάλλης πως να κάνουμε σωστά τις εκπομπές. Έχουν άποψη αν εμείς προσβάλλουμε τον Ανδρέα. Μη μπω στη διαδικασία τι εκπομπές παρουσίαζαν ή έχουν παρουσιάσει κατά καιρούς…».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος συμφώνησε με όσα είπε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε και ζήτησε να δείξουν όλο το απόσπασμα από την εκπομπή της Φαίης για να καταλάβει ο Ανδρέας τι ειπώθηκε τονίζοντας πως οι συνεργάτες της δεν το μόνταραν καλά.

katken85_1699004817_3227808813140823926_226551556.jpg

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε ξεφτιλίζουν. Αυτό είπαν. Κόψτε όλο το απόσπασμα. Είπε ότι η εκπομπή σε ξεφτιλίζει. Η εκπομπή σε ξεφτιλίζει; Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει, promo τους κάνουμε, 5% κάνει, θα την ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Αμέσως μετά τις διαφημίσεις δείξτε το απόσπασμα της Σκορδά.

katken85_1699266103_3230000642217184758_226551556.jpg

Ενοχλεί μάλλον κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια και δεν αλλάζουν συνεργάτες κάθε χρόνο. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν άνθρωποι όπως εγώ και η ομάδα μου έχουν ξεκινήσει από το μηδέν, από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός και έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά, χωρίς κανένα γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη και χωρίς κανένα εξευτελισμό. Κόψτε το απόσπασμα από τη Σκορδά και μετά θα το σχολιάσει ο Ανδρέας. Δεν πειράζει θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα»

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved