Ελένη Μενεγάκη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση ανήμερα της γιορτής του Άγγελού της, οι ευχές και ο χορός της
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση ανήμερα της γιορτής του Άγγελού της, οι ευχές και ο χορός της

 

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα, 8 Νοεμβρίου ξεκίνησε την εκπομπή της με κέφι, τραγούδι και χορό και φυσικά είπε «χρόνια πολλά» σε όσους γιορτάζουν αλλά και στον δικό της γιο, τον Άγγελό της.

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα υπέροχο σακάκι στην απόχρωση του μπλε συνδυάζοντάς το με ένα λευκό μπλουζάκι και τζιν παντελόνι και έχοντας πιασμένα τα μαλλιά της κότσο εντυπωσίασε τους συνεργάτες της με τη σημερινή εμφάνισή της.

«Σήμερα γιορτάζουν τόσοι πολλοί που σίγουρα όλοι έχουν έναν στο σπίτι τους… Χρόνια πολλά στα Αγγελούδια σας, στα Αγγελούδια μας, σε όλα τα αγαπημένα Αγγελάκια που γιορτάζουν σήμερα και σε όλους που γιορτάζουν σήμερα…» είπε τρισευτυχισμένη η Ελένη Μενεγάκη μιας και ο μονάκριβος γιος της έχει την ονομαστική του γιορτή.

elenimenegaki_1698675485_3225046182157139043_205797726.jpg

Και λίγο αργότερα πρόσθεσε όλο νόημα: «Χρόνια πολλά βρε παιδιά και να βρίσκουμε λόγους να χαιρόμαστε, να βρίσκουμε λόγους να χαμογελάμε και να βρίσκουμε λόγους να ερχόμαστε πιο κοντά με αυτούς που αγαπάμε και μπορεί να μην έχουμε την ευκαιρία τόσο συχνά να τους βλέπουμε… λέω εγώ τώρα, που εγώ σκέφτομαι τα δικά μου»!

Δείτε παρακάτω την τελευταία δημόσια εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη με τον γιο της, Άγγελο που σήμερα έχει την ονομαστική του γιορτή αλλά και τα όσα είπε στην εκπομπή της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved