Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Ο γιατρός γιος του και οι σχέσεις του σήμερα με την πρώην σύντροφό του
Media

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Ο γιατρός γιος του και οι σχέσεις του σήμερα με την πρώην σύντροφό του

Στούντιο 4: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ήταν σήμερα 8/11 καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής απάντησε με ειλικρίνεια σε ό, τι κι αν ρωτήθηκε από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον 18χρονο σήμερα γιο του αλλά και την μητέρα του, με την οποία δεν είναι πια μαζί, ενώ αποκάλυψε πως ο νεαρός σπουδάζει ιατρική στο Μιλάνο.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που ο γιος μου θέλει να γίνει γιατρός, όπως θα χαιρόμουν για το οτιδήποτε θέλει. Ο γιος μου είναι 18 ετών και σπουδάζει ιατρική στο Μιλάνο. Δεν ξέρω τι δρόμο θα ακολουθήσει γιατί κάνει και ένα δύσκολο πτυχίο. Δεν πιστεύω ότι έχει δει τη σειρά που υποδύομαι τον γιατρό. Έχουμε τρομερά καλή σχέση. Όσα χρόνια μεγάλωνε ο Γιώργος εγώ δεν έπαιζα στην τηλεόραση.

constantinemarkoulakisofficial_.jpg

Χαίρομαι που ο γιος μου έχει επιλέξει έναν δρόμο με απαιτήσεις, δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με την υποκριτική γιατί το δικό μας επάγγελμα στα παιδικά μάτια φαίνεται πολύ λαμπερό, λανθασμένα λαμπερό. Μπορεί αυτό να παρασύρει ένα παιδί που η αρχική του κλίση δεν ήταν αυτή, αλλά λόγω των γονιών του, στράφηκε εκεί. Δεν γίνεται κάποιος να γίνει καλλιτέχνης, αν δεν είναι μανιακός. Τόνισα στον γιο μου, ότι το όνειρό μου είναι να πετύχει το δικό του όνειρο», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και συνέχισε αναφερόμενος στις σχέσεις του σήμερα με την μητέρα του γιου του:

«Με την πρώην σύντροφό μου και μητέρα του γιου μου έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Μπορείς να μην ζεις στο ίδιο σπίτι και τα πράγματα να είναι μια χαρά. Μέχρι να φύγει ο γιος μου στο Μιλάνο, μέναμε μαζί και τα πηγαίναμε πολύ καλά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Στούντιο 4:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved