Άννα Ανδριανού: «Κάποια στιγμή είχα μείνει έγκυος, αλλά δεν είχα καλή εγκυμοσύνη»
www.ndpphoto.gr
Media

Άννα Ανδριανού: «Κάποια στιγμή είχα μείνει έγκυος, αλλά δεν είχα καλή εγκυμοσύνη»

H Άννα Ανδριανού υποδύεται την Ουρανία στον Έρωτα φυγά στο Open και μίλησε στο Mega Καλημέρα για τις «απώλειες» που τη στιγμάτισαν και... τον έρωτα στη ζωή της. 

Η Άννα Ανδριανού για τη σχέση με τον πατερά της, Νίκο Βάσταρδη, είπε πως μόλις του είπε ότι θα γίνει ηθοποιός, της είπε να κάνει αυτό που θέλει.

«Ποτέ δεν μου έλεγε τι να κάνω. Μου έμαθε ότι κάθε απόφαση έχει ένα τίμημα. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν αυστηρός κριτής, ποτέ δεν τον είχα ακούσει να κάνει κριτική. Μου έλεγε για τυχόν λάθη που είχα κάνει, αλλά ποτέ δεν ‘’κούνησε το δάχτυλο’’».

Αναφερόμενη στην «απώλεια» του αδερφού της, είπε πως ήταν σοκαριστικό, πως δεν τον πένθησε, γιατί έπρεπε να σταθεί στον πατέρα της.

«Δεν είχαν σημασία τα συναισθήματά μου. Ξεκίνησα να τον σκέφτομαι και πάλι, μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν συγκλονισμένος, αλλά στεκόταν πάντα στα πόδια του. Ο πατέρας χαιρόταν την διαδρομή, ακόμα και πριν την ‘’εκτέλεση’’. Στην κηδεία του, ο πατέρας μου με αγκάλιασε και μου είπε ότι είναι πολύ τυχερός που με είχε και που ήμασταν κοντά».

202111200001160.0759_ANA_ANDRIANOY_19112021.jpg

Όπως αποκάλυψε, μετά τον θάνατο του πατέρα της εμφάνισε αυτοάνοσο νόσημα και είχε δυσκολία στο να περπατήσει.

«Η ψυχολογία μου δεν ήταν καλή, οπότε μου έβγαιναν πράγματα και σωματικά. Σε ένα γάμο, στο πέρασμα του χρόνου ο έρωτας μεγαλώνει. Αν σβήσει, δεν υπήρξε ποτέ. Οι άνθρωποι συνήθως μπερδεύουν το ‘’σ’ αγαπώ’’ με το ‘’σε χρειάζομαι’’. Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω παιδιά. Κάποια στιγμή είχα μείνει έγκυος, αλλά δεν είχα καλή εγκυμοσύνη. Οι γονείς μου έλεγαν να μην παντρευτώ, αλλά παρ’ όλα αυτά έκανα 3 γάμους. Δεν είχα έμμονη ιδέα να κάνω ένα παιδί, ούτε σκέφτηκα να υιοθετήσω», είπε αρχικά.

1675210729416-468546200-Andrianou.jpg

«Με τον Γιάννη Βούρο παντρευτήκαμε όταν ήμασταν πολύ μικροί. Αν τον απέρριπτα σαν άνθρωπο, θα ήταν σαν να απέρριπτα δικά μου κομμάτια. Συγχωρώ την απιστία και πάω παρακάτω, δεν μένω στη σχέση. Για μένα η σχέση είναι μια ιστορία μεταξύ δύο ατόμων, αυτός είναι και ένας λόγος που δεν ήθελα παιδί».

Η Άννα Ανδριανού αποκάλυψε πως παλαιοτέρα, ένας θαυμαστής μπήκε στο καμαρίνι για να της δώσει ένα γράμμα και κλείδωσε την πόρτα., με την ίδια να παθαίνει πανικό.

Η Άννα Ανδριανού πρωταγωνιστεί στον «Έρωτας φυγάς» και στη παράσταση «Θα σε δω στον παράδεισο» στο θέατρο «Αλκμήνη».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved