Μελέτης Ηλίας: Οι κρίσεις στον γάμο του με την Θέμιδα Βουτσινά, τα unfollow και το Σόι σου
Media

Μελέτης Ηλίας: Οι κρίσεις στον γάμο του με την Θέμιδα Βουτσινά, τα unfollow και το Σόι σου

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε για την καριέρα του, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πώς ξεπερνά τις κρίσεις στον γάμο του, αλλά και για το Σόι σου και τα social media. 

«Παραλίγο να έρθω με τις πιτζάμες μου, είπα πάω στη φίλη μου» είπε αρχικά.

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» αποκάλυψε ότι είναι η πρώτη φορά που κάνει δράμα στη μικρή οθόνη: «Πρώτη φορά τηλεοπτικά δράμα και είναι πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον για εμένα να μπω στο mood της εποχής. Έχει μια δυσκολία αλλά έχω γύρω μου ανθρώπους που μόνο πιο ψηλά σε πάνε. Είναι πολύ ωραία παρέα και καλοί ηθοποιοί».

Για τον ρόλο του γονέα και συζύγου ανέφερε: «Έχω μεγάλο άγχος το πώς θα μεταφέρω πράγματα στα παιδιά μου, θέλει μια ιδιαίτερη ισορροπία. Καλό είναι τα παιδιά μας να τα βάζουμε να ζουν στον πραγματικό κόσμο και όχι σε ένα συννεφάκι ότι είναι όλα είναι τέλεια γιατί θα έρθει η πρακτικότητα και θα τα τσακίσει».

Όσο για τη σύζυγό του, είπε: «Τον πρώτο καιρό δυσκολευόταν (σ.σ με τις ερωτικές μου σκηνές), μετά βρήκα ένα κόλπο. Γνωρίζω τις συμπρωταγωνίστριες στη γυναίκα μου. Εγώ ήμουν πάρα πολύ ζηλιάρης αλλά από την καραντίνα και μετά, λίγο μου έφυγε».

Ο ίδιος δήλωσε και πώς οι δυο τους έχουν αντιμετωπίσει τις κρίσεις στην σχέση τους.

«Πηγαίναμε σε ειδικό. Για να μπορέσουμε να το ισορροπήσουμε, πήγαμε σε έναν άνθρωπο και μας βοήθησε έμπρακτα».

Για τον ρόλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην επαγγελματική ζωή των ηθοποιών τόνισε:

«Είναι ένα μέρος της δουλειάς μα το θέμα είναι να μην το κάνεις έτσι ώστε ο άλλος να πει ότι του ‘ρθει μας το πουλάει στη μάπα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι του χώρου, επειδή ζούμε σε έναν χώρο που δεν είναι πλασμένος με καλοσύνη και αγάπη, που σου κάνουν unfollow».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη φημολογία γύρω από «Το σόι σου» τη σειρά που έκανε μεγάλη επιτυχία, με πολλούς να μιλούν για επιστροφή του στη μικρή οθόνη.

«Δε με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο. Ή που με έχουν δεδομένο ή που θα βάλουν κάποιον άλλον στη θέση μου. Δε με έχουν προσεγγίσει. Εμείς οι ηθοποιοί ανοιχτοί είμαστε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα μαζευτούμε 17 άνθρωποι ξανά διαθέσιμοι για γυρίσματα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved