Ελένη Μενεγάκη για Κάτια Νικολαΐδου: «Κάθε μέρα θέλω να μπαίνω με χαμόγελο, σήμερα όμως...»
Media

Ελένη Μενεγάκη για Κάτια Νικολαΐδου: «Κάθε μέρα θέλω να μπαίνω με χαμόγελο, σήμερα όμως...»

Ελένη: Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε σήμερα 9/11 την εκπομπή της διαφορετικά από τις υπόλοιπες ημέρες, χωρίς χαμόγελο, όπως μας έχει συνηθίσει.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, αναφέρθηκε στον ξαφνικό θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού Κάτιας Νικολαΐδου.

«Γεια σας, φίλες και φίλες μου, καλησπέρα σας. Κι ενώ ξέρετε ότι κάθε μέρα θέλω να μπαίνω με χαμόγελο, με θέματα που μας αφορούν πολύ, δεν μπορώ να μην πω ότι σήμερα ανοίγοντας την τηλεόρασή μου είδα μια δυσάρεστη είδηση», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:

«Αφορούσε μια γυναίκα, μια γνωστή ηθοποιό. Την είχα γνωρίσει, της είχα πάρει συνεντεύξεις. Μιλάω για την Κάτια Νικολαΐδου και το πόσο πάλεψε την ασθένειά της. Άκουγα συναδέλφους της σήμερα να είναι σοκαρισμένοι. Όλοι μιλούσαν με αγάπη.

menegaki2.jpg

Εγώ κάπως μπερδεμένα το έχω στο μυαλό μου... όταν είχε μιλήσει πριν 20 χρόνια, της δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψει και στην παρουσίαση, μου έρχονται πολλά πράγματα στο μυαλό.

Είχε στενοχωρηθεί τότε, είχε χάσει από κοντά της ανθρώπους και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό. Πέτυχα τον Γιώργο Λιάγκα να λέει "τι συμβαίνει στις δουλειές όταν κάποιος άνθρωπος αρρωσταίνει". Έχει δίκιο, δεν λέω ότι αυτό συμβαίνει αλλά συμβαίνει κάποιος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Ελένη, με την Ελένη Μενεγάκη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved