O Όρκος: Ο Φίλιππος εξαφανίζεται

O όρκος

Media

O Όρκος: Ο Φίλιππος εξαφανίζεται

O Όρκος: Ενώ ο Φίλιππος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, δύο άντρες τον αρπάζουν.

Πριν προλάβει όμως ο Σιρχάν να του κάνει κακό, ο Ραζής το σκάει και καταλήγει κατάδικος και φυγάς σε ένα αγροτόσπιτο με μία δικηγόρο. Τέσσερα χρόνια , μετά, ο Φίλιππος αποφασίζει να βγει από την κρυψώνα του...

O-ORKOS-II-EPEISODIO-13-7.jpg

Ο Φίλιππος



Μία νέα, μεγάλη περιπέτεια ξεκινάει για τον Φίλιππο όταν δύο αστυνομικοί μπαίνουν ξαφνικά στον θάλαμο όπου νοσηλεύεται μετά την απόπειρα δολοφονίας που σημειώθηκε σε βάρος του και τον αρπάζουν. Μέσα σε λίγα λεπτά, το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου «Άγιος Συμεών» αντιλαμβάνεται ότι ο άντρας έχει εξαφανιστεί από το δωμάτιό του και αμέσως σημαίνει συναγερμός.

O-ORKOS-2_EP-18_PHOTOS-12.jpg

O Όρκος

Όταν ενημερώνεται για αυτές τις απρόσμενες εξελίξεις η διευθύντρια του νοσοκομείου, η Γαλάτεια Παράσχη, πιστεύει ότι πρόκειται για μία οργανωμένη απόδραση του γιατρού Ραζή, ενώ το εν λόγω ενδεχόμενο θεωρείται το πιο πιθανό και από την Αστυνομία, που ενημερώνεται άμεσα και αναλαμβάνει την υπόθεση. Από την άλλη, όμως, τόσο ο Ραφαήλ όσο και η Θάλεια με τη Μαριτίνα φοβούνται ότι κάποιος μπορεί να έχει απαγάγει τον χειρουργό με σκοπό να τον βλάψει. Πράγματι, οι φόβοι τους βγαίνουν αληθινοί, καθώς πίσω από την εξαφάνιση του Φίλιππου από το νοσοκομείο κρύβεται ο μεγάλος του εχθρός, που δεν είναι άλλος από τον Σιρχάν. Ενώ όλοι αναζητούν τα ίχνη του γιατρού, εκείνος οδηγείται από τους αστυνομικούς εκτός νοσοκομείου και μεταφέρεται με ένα λευκό βαν. Το όχημα ανήκει στον Σιρχάν, καθώς ο σκοπός του είναι να αποτελειώσει μόνος του το πρόβλημα που ακούει στο όνομα Φίλιππος Ραζής.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved