Media

Τάμτα: «Δέχθηκα πρόταση για το My Style Rocks»

Gossip-tv Team

Η Τάμτα μίλησε στην Super Κατερίνα και αποκάλυψε την πρόταση που δέχτηκε για το My Style Rock, ενώ σχολιάζει τα ρατσιστικά σχόλια για τη Μαρίνα Σάττι που τις ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν.

«Έχω δεχθεί πρόταση για το My Style Rocks, δεν θυμάμαι αν ήταν πέρσι και φέτος. Έχω κάποιες γνώσεις, δεν είναι όμως κάτι που το έχω σπουδάσει. Έχω μία συγκεκριμένη αισθητική, καταλαβαίνω κάποια πράγματα και κάποια άλλα μου τα έχει φέρει η εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά η Τάμτα.


Και τόνισε: «Νιώθω πολύ πιο καλά όταν καλούμαι να κρίνω κάτι που γνωρίζω πολύ καλά. Αυτά είναι το τραγούδι και η μουσική».

TAMTA


Για τη συμμετοχή της στην Eurovision το 2019 στο Τελ Αβίβ, είπε: «Ήταν πολύ ευχάριστη, πολύ δυνατή η εμπειρία μου εκεί. Πριν φτάσω εκεί δεν ήταν πολύ εύκολα τα πράγματα. Θα το ξανάκανα αλλά με τις δικές μου προϋποθέσεις. Θα ήμουν πιο αυστηρή για το τι θα ήθελα να παρουσιάσω».
Και πρόσθεσε: «Έχω χαρεί πάρα πολύ που η Μαρίνα Σάττι θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision. Πιστεύω στην αισθητική της, δεν έχει κάνει τυχαία επιτυχία».
Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν θυμάμαι κάτι έντονα αλλά αποκλείεται να μην γράφτηκε και να μην ειπώθηκε κάτι κάπου για την καταγωγή μου. Γενικά με πειράζουν τα ρατσιστικά σχόλια, είναι καιρός να βγούμε από αυτά τα στερεότυπα».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved