Σασμός: «Υποκλίθηκε» το Twitter στο μεγαλείο ψυχής του Αντώνη: «Να είστε άνθρωποι σαν αυτόν ρε»
Media

Σασμός: «Υποκλίθηκε» το Twitter στο μεγαλείο ψυχής του Αντώνη: «Να είστε άνθρωποι σαν αυτόν ρε»

Σασμός: Μία σκηνή που έκανε τους τηλεθεατές να «λυγίσουν» από συγκίνηση ήταν αυτή στην οποία πρωταγωνίστησαν στο αποψινό επεισόδιο (9/11) ο Γιώργος Γεροντιδάκης και ο Δημήτρης Ήμελλος.

Ο Γιώργος μόλις έχει μάθει ότι η γυναίκα της ζωής του, η Θεοδώρα έχασε το παιδί τους που κυοφορούσε και είναι απαρηγόρητος.

Ενημερώνει τον διοικητή του για την τραγική κατάληξη της εγκυμοσύνης και ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, θέλει να τον στηρίξει ψυχολογικά και συναισθηματικά.

Τα τρυφερά του λόγια και η ανθρωπιά με την οποία συμπεριφέρθηκε στον υφιστάμενό του έκανε τους τηλεθεατές να συγκινηθούν. Και φυσικά να υποκλιθούν στο μεγαλείο ψυχής του Διοικητή της Αστυνομίας Ρεθύμνου και σύζυγο της Μαρίνας ο οποίος δεν είναι απλά συγκαταβατικός και ανθρώπινος αλλά σκύβει πάνω από την τραγωδία που βιώνει ο συνεργάτης του και τον αγκαλιάζει.

Toυ λέει ότι δεν θα τον αφήσει μόνο σε αυτόν τον Γολγοθά που ανεβαίνει και πως θα είναι στο πλευρό του και εκείνη τη στιγμή είναι το μόνο που θέλει να ακούσει ο Γιώργος. Ο Φραγκιαδάκης πέφτει πάνω του και τον αγκαλιάζει, δείχνοντας και έμπρακτα πως συμπάσχει με τον Γιώργο για την τραγωδία που βιώνει για την απώλεια του αγέννητου παιδιού του.

Τα tweets που ανέβηκαν εκείνη την ώρα ήταν πολλά και όλοι υποκλίθηκαν στο μεγαλείο ψυχής του Αντώνη Φραγκιαδάκη. Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved