Η Γη της Ελιάς: Η Μπαρμπαρίγου έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός και ο Πότης σταυροκοπιόταν!
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Μπαρμπαρίγου έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός και ο Πότης σταυροκοπιόταν!

Μία από τις πιο ξεχωριστές σκηνές του αποψινού επεισοδίου της Γης της Ελιάς ήταν εκείνη που εμφανίστηκε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, υποδυόμενη τον... εαυτό της.

Η γνωστή τηλεμαγείρισσα βρέθηκε στο καφενείο του Πότη και της Άννας και με το που την είδαν μπροστά τους οι δυο τους, δεν πίστευαν στα μάτια τους.

«Ελάτε βρε παιδιά με κάνετε και κοκκινίζω. Καλησπέρα κιόλας! Ναι, αυτή είμαι και θέλω ένα καφεδάκι βαρύ, γλυκό» ήταν τα πρώτα λόγια της Αργυρώς με τον Πότη να της λέει: «Τι τιμή είναι αυτή! Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο καφενείο μου, δεν το πιστεύω! Η μεγάλη σεφ».

mparmparigou-gi.jpg

Τότε μπήκε στο... παιχνίδι και το The Chase όταν η Μπαρμπαρίγου είπε στον Πότη ότι τον ξέρει γιατί τον θυμάται από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι:

«Εσένα κάπου σε ξέρω! Ναι; Το βρήκα! Εσύ δεν είχες πάει στο Chase και είπες ότι είσαι Μανιάτης, έχεις καφενείο στη Μάνη και μάλιστα είχες δώσει και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στην Μπεκατώρου. Εσύ είσαι! Και μιλούσες συνέχεια για την Αννούλα σου! Να ζήσετε παιδιά, να ζήσετε».

Οι διάλογοι που ακολούθησαν σε αυτό το πρώτο ντεμπούτο της Μπαρμπαρίγου, ως ηθοποιός να σημειώνει μεγάλη επιτυχία και να είναι καλοδεχούμενο από τους φαν της σειράς. Δείτε τη σχετική σκηνή παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved