Γραμμέλη: «Ο Λιάγκας είναι πολύ στενοχωρημένος. Μου είπε πώς έφυγαν οι κυρίες από την εκπομπή»
Media

Γραμμέλη: «Ο Λιάγκας είναι πολύ στενοχωρημένος. Μου είπε πώς έφυγαν οι κυρίες από την εκπομπή»

Mega Καλημέρα: Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή του, η Αφροδίτη Γραμμέλη θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο σήμερα 10/11.

Όπως είπε η ίδια, συναντήθηκε μαζί του και της εξήγησε τα πάντα, ενώ ήταν πάρα πολύ στενοχωρημένος.

«Συνάντησα τον Γιώργο Λιάγκα και ήταν αρκετά φορτισμένος. Είναι πάρα πολύ στεναχωρημένος για πολλούς λόγους και ένας εξ αυτών είναι ότι του έχει χρεωθεί ότι είναι “γυναικοφάγος”, όπως μου είπε, ότι τρώει τις συμπαρουσιάστριές του. Μου εξέθεσε όλη την κατάσταση, ακριβώς πώς έχει γίνει και πώς έχουν φύγει οι κυρίες που ήταν στην εκπομπή, από δίπλα του.

1699600571727-640263790-gramellh2.jpg

Η αλήθεια είναι ότι με βάση αυτά που μου είπε ο Γιώργος, όντως υπάρχει ένα κλίμα γύρω - γύρω που τον αδικεί και του χρεώνει πράγματα τα οποία δεν είναι δικά του, διότι ποτέ δεν ασχολήθηκε με το εμπορικό κομμάτι της εκπομπής, δεν τον ενδιαφέρει, όπωςκ και κανένας από τους συνεργάτες του. Γι΄αυτό έγινε και η μεταγραφή της Ελένης Βουλγαράκη», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

1699600583549-451246508-grammelh.jpg

Και συνέχισε: «Από την άλλη έχει στεναχωρηθεί και με όλο αυτό που γίνεται, γιατί όταν κάνει ένα λάθος σταυρώνεται και λιθοβολείται και από το χώρο τον δικό μας. Του χρεώθηκε ότι έφαγε και τη Μπαρμπαρίγου, λόγω κακής σχέσης και ανέβασε το βίντεο για να μας πει ότι η Αργυρώ - που το επιβεβαιώνει και η ίδια...».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από το Mega Καλημέρα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved