Ελένη Ψυχούλη: «Έχω φτάσει 34 κιλά. Η παχυσαρκία είναι πρόβλημα, δεν γίνεται να βλέπουμε “τέρατα"»
Media

Ελένη Ψυχούλη: «Έχω φτάσει 34 κιλά. Η παχυσαρκία είναι πρόβλημα, δεν γίνεται να βλέπουμε “τέρατα"»

Η Ελένη Ψυχούλη μίλησε για τις εκπομπές μαγειρικής, τις διατροφικές διαταραχές της αλλά και την εμφάνισή της. 

Η Ελένη Ψυχούλη συνεχίζει για μία ακόμα χρονιά στο «Στούντιο 4», με την ίδια να δηλώνει πως είναι φίλοι εδώ και χρόνια με τους παρουσιαστές της εκπομπής και τους νιώθει οικογένεια.

Για τις νέες εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση είπε πως δεν τις βλέπει και δεν την εκφράζουν, ενώ για την εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» είπε πως χαλάει την αισθητική της και νιώθει πως οριακά την προσβάλει.

pisxouli2.webp

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις διατροφικές διαταραχές που βίωσε:

«Όταν ήμουν μικρή είχα διατροφικές διαταραχές, έχανα κιλά. Πολλές φορές στη ζωή μου έχω φτάσει 34 κιλά, μου αρέσουν οι αδύνατοι άνθρωποι. Μία από τις αρχές μου στη ζωή είναι η αυτοσυγκράτηση. Η παχυσαρκία είναι πρόβλημα, δεν γίνεται για χάρη του bodyshaming να βλέπουμε “τέρατα”».

«Μία κοπέλα στο μακιγιάζ μου είχε πει να κάνω μπότοξ, γιατί δεν μπορούσε να βάψει τα μάτια μου. Γιατί ταυτίζονται μονό οι νέοι με το ωραίο;», είπε.

1699603070031-306901095-1675213711317-308524798-psixouli.webp

Για τα σχόλια σχετικά με το ντύσιμο της Δέσποινας Βανδή ξεκαθάρισε πως όλοι θα πρέπει να φοράνε ότι τους αρέσουν και πως δεν καθοριζόμαστε από την ηλικία.

«Οι άνδρες με βλέπουν 60 χρονών και κάνουν πίσω, αλλά δεν τους κοιτάω ούτε εγώ. Βαριέμαι την συντροφικότητα, θέλω τον μεγάλο έρωτα. Ο έρωτας έχει παίξει βασικό ρολό στην ζωή μου» , αποκάλυψε.

Ακόμη, ανέφερε πως θα ήθελε η κοπέλα του γιου της να τον αγαπά, αλλά δεν θα ήθελε να κάνει τη δική του οικογένεια, γιατί θα… γινόταν γιαγιά και θα έτρεχε.

Και παραδέχθηκε πως λατρεύει τις κονσέρβες και πως υπάρχουν μέρες που ξυπνάει και σκέφτεται πως πρέπει να κάνει μπότοξ.

«Δεν γίνεται να είσαι 60 χρονών και να είναι όλα ωραία, και η μούρη και το σώμα. Επιλέγω σώμα», είπε.

Δείτε το απόσπασμα από το Mega Καλημέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved