Σταμούλης: Οι νέες δηλώσεις για τη Νικολαΐδου:Ήμουν κομμάτι της ζωής της,κάποτε θα συναντηθούμε ξανά
Media

Σταμούλης: Οι νέες δηλώσεις για τη Νικολαΐδου:Ήμουν κομμάτι της ζωής της,κάποτε θα συναντηθούμε ξανά

Ο Οδυσσέας Σταμούλης μετά το ξέσπασμά του για τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε με αφορμή τον θάνατο της πρώην συζύγου του Κάτιας Νικολαΐδου η οποία έφυγε από τη ζωή στα 58 της χρόνια νικημένη από τον καρκίνο, ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στο Πρωινό.

Ο Οδυσσέας ήταν παντρεμένος με την Κάτια Νικολαΐδου, δεν είχαν καμία επαφή τα τελευταία 20 χρόνια.

Συγκεκριμένα ο Οδυσσέας Σταμούλης είπε για την Κάτια Νικολαΐδου: «Βέβαια και ήμουν κομμάτι της ζωής της. Δεν έχω καμία επαφή εδώ και 20 χρόνια. Αυτό που έχω να πω είναι ότι όσοι αγαπηθήκαμε έστω και για μία φορά, έστω και για μία στιγμή, κάποτε θα συναντηθούμε.

ac49ed1f-nikolaidoy-stamoylhs.webp

Την καλημέρα μου και τα συλλυπητήριά μου στους ανθρώπους της. Είναι τρομερό. Συλλυπητήρια εύχομαι».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό

Να σας θυμίσουμε την ανάρτηση - ξέσπασμά του:

«Αγαπητοί μου,

Είμαι ένας άνθρωπος 63 ετών πού έχει περάσει τόσα, που ούτε στο χειρότερο εχθρό μου όπως συνηθίζεται να λένε.
Δεν είμαι αυτός πού θα εγκατέλειπε τον οποιοδήποτε άνθρωπο, πόσο μάλλον τον άνθρωπό του, ενώ ή επειδή ήταν άρρωστος.
Κανένας από εσάς δεν αναρωτήθηκε ποτέ γιατί δεν βγήκα να μιλήσω εδώ και 23 χρόνια;

Τη στιγμή μάλιστα που έχω το θλιβερό προνόμιο να είμαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Έλληνας στα χρονικά που βρίσκεται υπό διωγμό παραπάνω από 20 χρόνια. Θα σας πω γιατί επέλεξα τη σιωπή τόσα χρόνια τώρα.

1. Από σεβασμό προς τη Κάτια και την ασθένειά της.
2. Γιατί πάντα πίστευα ότι την ιδιωτική μας ζωή δεν πρέπει να τη προσφέρουμε τροφή στο αδηφάγο θηρίο της δημοσιότητας.
Δυστυχώς δεν ακολουθήσαμε όλοι αυτή την άποψη.

Καλά δεν υπάρχει κανείς ανάμεσα σας που να σκέφτηκε: ”Ρε παιδί μου μήπως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα; Μήπως υπάρχει κι άλλη πλευρά;”

Αλλά αυτό που με αφήνει άφωνο είναι το μέγεθος της μαυρίλας που κάποιοι έχουν μέσα τους, που φτάνουν να κάνουν συμψηφισμούς με την απώλεια του μονάκριβού μου. Εσείς που φαντάζομαι ότι είστε φανατικοί χριστιανοί από ό,τι καταλαβαίνω δεν πιστεύετε στη θρησκεία της αγάπης αλλά φαίνεται ότι είστε οπαδοί του εκδικητή θεού της εβραϊκής μυθολογίας. Υπάρχει ξέρετε και η συγχώρεση.

Κάποιος γελοίος από σας ονόματι Διαμαντής κάτι ισχυρίστηκε σε σχόλιο ότι μήνυσα την άρρωστη σύζυγό μου για κλοπή. Δεν έκανα ποτέ καμία νομική ενέργεια εναντίον της. Πόσα ψέματα ακόμα θα γραφτούν;

Πόσες αθλιότητες; Δεν είμαι κάθαρμα, αλήτης, απάνθρωπος ούτε και ζητιάνος όπως αναφέρετε στα σχόλιά σας. Ένας απλός άνθρωπος είμαι που πάλεψε στη ζωή του με όποιες δυνάμεις είχε. Φυσικά ούτε και τώρα θα περιγράψω γεγονότα και λεπτομέρειες όπως δεν έκανα τόσα χρόνια.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ! Τώρα όμως έτσι κι αλλιώς είναι αργά! Τιμώ τη μνήμη της πρώτης συζύγου μου με την οποία αγαπηθήκαμε πολύ. Η ζωή όμως κάποιες φορές έρχεται διαφορετικά. Και μια τελευταία κουβέντα για εσάς που καλείται το κόσμο να μη πατήσει στις παραστάσεις μου.

Η τέχνη έχει σκοπό να ανυψώσει έστω και λίγο τη ψυχή του ανθρώπου. Εσείς που έχετε τέτοια σκοτάδια μέσα σας ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!Η ψυχή σας έχει μαυρίσει τόσο εξαιτίας της ανυπόφορης καθημερινότητα σας, που χάσατε κάθε ελπίδα. Αποκτήστε ζωή κυρίες και κύριοι και μην ασχολείστε με τις ζωές των άλλων».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved