Πέτρος Κουσουλός: Του επιτέθηκαν οι συγγενείς της Πισπιρίγκου on camera, έξω από τα δικαστήρια
Media

Πέτρος Κουσουλός: Του επιτέθηκαν οι συγγενείς της Πισπιρίγκου on camera, έξω από τα δικαστήρια

Φραστική επίθεση έξω από τα δικαστήρια δέχτηκε από τους συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου ο Πέτρος Κουσουλός, σήμερα 10/11 το πρωί, λίγο πριν τις 12:00, όπως μετέδωσε η εκπομπή Super Κατερίνα αλλά και το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο εκδότης της εφημερίδας "Μπαμ" μιλούσε για τις εξελίξεις στη δίκη της 35χρονης και για τη νέα δίκη για τη δολοφονία Μαλένας-Ίριδας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Το Πρωινό, όταν οι συγγενείς της μητέρας από την Πάτρα, του επιτέθηκαν φραστικά και του απέδωσαν μια σειρά από πολύ άσχημες κατηγορίες.

«Είσαι ένας παλιάνθρωπος. Δεν έχεις τίποτα μέσα σου...», του είπαν χαρακτηριστικά οι συγγενείς της Πισπιρίγκου.

Ο Πέτρος Κουσουλός προσπαθούσε να κρατήσει το επίπεδο και να απαντήσει με ευγένεια, μη θέλοντας να δώσει κάποια συνέχεια.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που με τη στάση σας δείχνετε πόσο πολύ θέλετε την αλήθεια... Εγώ κάνω την δουλειά μου», τους είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός.

1699610881028-653606688-liagkas.jpg

Την ίδια ώρα, την ίδια εικόνα μετέδιδε και η Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha, η οποία είχε ενημερωθεί από τη ρεπόρτερ που βρισκόταν στο σημείο ότι επικρατούσε μεγάλη ένταση.

«Αρχικά, μπράβο στην ψυχραιμία του Πέτρου. Είναι και φίλος μου και φοβήθηκα να μην του επιτεθούν...», είπε λίγο μετά στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου η οποία διεκρίνησε ότι ο δημοσιογράφος μιλούσε ζωντανά στον Λιάγκα.

Ο εκνευρισμός του Λιάγκα και η συγνώμη

Το γεγονός ότι η ρεπόρτερ της Κατερίνας Καινούργιου μπήκε στο link, εκνεύρισε τον Γιώργο Λιάγκα.

«Μην το κάνετε αυτό είναι ντροπή, είναι ντροπή. Είναι ντροπή όλο αυτό το πράγμα. Είναι ντροπή! Πάρτε το, παρακαλώ πάρτε το! Δεν θέλω αυτή τη δημοσιογραφία! Όλο το ξεφτιλίκι αυτό! Τον έχουμε σε ζωντανή σύνδεση και πάνε και του χώνουνε μικρόφωνα, τηλέφωνα δεν το δέχομαι εγώ! Πάρτε το, δικό σας! Δεν θέλω αυτή την τηλεόραση αυτή. Κόντρες, έριδες και κατιναριό! Να το κάνουν άλλοι, όχι εγώ!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Κατερίνα Καινούργιου παράλληλα, έλεγε τη δική της συγνώμη στον παρουσιαστή την οποία εκείνος έκανε δεκτή.

«Θέλω να πω κάτι πριν συνεχίσω. Γιατί εγώ στη ζωή μου θέλω να είμαι δίκαιος. Μου έστειλε μήνυμα ο Θέμης Μάλλης με τον οποίο έχουμε φάει ψωμί και αλάτι, εξαιρετικός δημοσιογράφος. Μου είπε ότι δεν ήξεραν ότι ο Πέτρος Κουσουλός ήταν σε ζωντανή σύνδεση με εμάς. Και μου έστειλε μήνυμα και η Κατερίνα Καινούργιου και μου είπε: “Γιώργο μου ζήτησα συγνώμη δημόσια. Δεν καταλάβαμε ότι ο Πέτρος ήταν ζωντανά, σε ευχαριστώ”. Δεκτή η συγνώμη, τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και όταν αναγνωρίζονται… Προχωράμε», ανέφερε.

Η σύλληψη του Πέτρου Κουσουλού

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε ζωντανά στον Alpha, λίγο μετά τις 12:00, το μεσημέρι της Παρασκευής 10/11, και αποκάλυψε ότι ο Πέτρος Κουσουλός συνελήφθη από τους αστυνομικούς, κρατείται στο περιπολικό και σε λίγη ώρα θα οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα, ενώ μόλις τελειώσει η διαδικασία, εκεί θα βρεθεί και η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Η κυρία κατηγορουμένη ζήτησε να υπεβληθεί μήνυση εις βάρους του συγκεκριμένου ανθρώπου και αυτή τη στιγμή κρατείται και θα οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα όπου θα οδηγηθεί και η κυρία κατηγορουμένη μετά το τέλος της διαδικασίας για να καταθέσει τη γραπτή της πλέον μήνυση.

Ο νόμος λέει ότι όταν κατατίθεται προφορική μήνυση, η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να συλλάβει τον δράστη της οποιασδήποτε πράξεως, αυτή είναι η πραγματικότητα», είπε ο Αλέξης Κούγιας στην Super Κατερίνα.

Δείτε στιγμιότυπα στη gallery:

Δείτε και το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved