Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου στη «Μεγάλη Χίμαιρα»
Media

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου στη «Μεγάλη Χίμαιρα»

Το εμβληματικό μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση γίνεται για πρώτη φορά τηλεοπτική σειρά και οι συντελεστές της έχουν ξεκινήσει να κάνουν το εγχείρημα πραγματικότητα.

Η μίνι σειρά έξι επεισοδίων, που θα κάνει πρεμιέρα κατά πάσα πιθανότητα τη σεζόν 2024-2025, θα έχει, σύμφωνα με πληροφορίες του tv24, πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Κωνσταντίνου που τη φετινή χρονιά παρακολουθούμε στη σειρά «Μετά τη φωτιά» του ΑΝΤ1.

1699618699681-481268244-konstatinou.webp

Την προσαρμογή του κειμένου υπογράφουν ο Ιωάννης Πάππος με τον σκηνοθέτη Ντένη Ηλιάδη. Στη διεύθυνση φωτογράφισης θα είναι ο Χρήστος Καραμάνης και στα σκηνικά η βραβευμένη Δάφνη Καλογιάννη. Η νέα σειρά θα μεταφέρει το τηλεοπτικό κοινό στο 1931, όπου η Γαλλίδα Μαρίνα ερωτεύεται, παντρεύεται και ακολουθεί τον καπετάνιο άντρα της στη Σύρα, στο πατρικό του σπίτι στην Επισκοπή. Εκεί ζει, κάτω από τον βαρύ, αποδοκιμαστικό ίσκιο της πεθεράς της.

Όταν έρχεται η οικονομική καταστροφή, τότε όλα μπαίνουν στον φαύλο κύκλο του έρωτα και του θανάτου καθώς υποκύπτει στον πόθο της για τον νεαρό κουνιάδο της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved