Στεφανή Καπετανίδη: Ο ρόλος στην Μάγισσα και το spoiler για την ηρωίδα της, Αναστασία
Media

Στεφανή Καπετανίδη: Ο ρόλος στην Μάγισσα και το spoiler για την ηρωίδα της, Αναστασία

Για τον ρόλο της στη Μάγισσα και για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στη ηρωίδα της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Στεφανή Καπετανίδη.

Ήταν πρωτόγνωρη για εσάς η συνθήκη που βρεθήκατε στη σειρά όσον αφορά την εποχή, το σενάριο και τον ιδιαίτερο ρόλο που υποδύεστε, αυτόν της σύγκριας;

«Ηταν όντως πολύ ιδιαίτερη. Για κάθε ρόλο μελετώ, αλλά δεν γνώριζα για αυτόν τον θεσμό και θέλησα να μάθω γιατί είχε τόση σημασία και πόσο σημαντικός ήταν για την κοινωνία της Μάνης. Σαφώς κατάλαβα τους λόγους που ωθούσαν σε μια τέτοια επιλογή, χωρίς ωστόσο να τη δικαιολογώ εντελώς. Ολα γίνονταν για τα “τουφέκια" καθώς η ανάγκη του τόπου ήθελε πολλούς και δυνατούς άντρες για να πολεμάνε».

kapetanidi-magissa-(3).jpg

H Μάγισσα

Είχατε εικόνα του αποτελέσματος των γυρισμάτων, πριν βγει η σειρά στην οθόνη;

«Πολύ λίγο. Ξεκινήσαμε τα γυρίσματα τον περασμένο Ιανουάριο και είδαμε το πρώτο επεισόδιο στην πρεμιέρα που έγινε σε ειδική προβολή σε κινηματογραφική αίθουσα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η εξαιρετική δουλειά στην εικόνα, στις πολύ καλές και δουλεμένες ερμηνείες και τέλος στα σκηνικά και τα κουστούμια τα οποία με βοήθησαν πολύ να μπω στην εποχή και στον ρόλο».

Η σύγκρια συνήθως ήταν μια κοπέλα από φτωχή οικογένεια, το ίδιο και η Αναστασία, ούσα κόρη ψαρά, παρόλο που έχει ευγενική φυσιογνωμία.

«Στη δική μου περίπτωση αυτό ήθελε η casting director, μια ήρεμη δύναμη που να είναι εκεί για όλους. Η Αναστασία είναι ειρηνοποιός και στηρίζει αυτούς που αγαπάει, όπως επίσης θα στηρίξει ό,τι θεωρεί δίκαιο. Αυτό που με εκπλήσσει ως Στεφανή σε αυτή τη γυναίκα, είναι ότι αγκάλιασε αυτόν τον ρόλο, της σύγκριας, παρόλο που στα 15 της έπρεπε να πλαγιάσει με έναν άγνωστο για να κάνει παιδί. Εκείνη το δέχτηκε όπως και ό,τι της ανέθεσαν με ορθότητα, χωρίς να επαναστατήσει. Αυτή ήταν η επιβίωσή της. Ευτυχώς όμως που η Αναστασία ερωτεύτηκε τον Μιχαήλ και ο Μιχαήλ εκείνη».

kapetanidi-magissa-(2).jpg

Η Μάγισσα

Υπάρχει όμως μια μεγάλη κόντρα με την πρώτη κυρία του πύργου, τη Δαμιανή.

«Οι ήρωες της σειράς δεν είναι άσπρο-μαύρο, καλοί ή κακοί. Εχουν γράψει τόσο ωραία το σενάριο η Μελίνα Τσομπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης που δικαιολογούν πολλές από τις συμπεριφορές τους και, μπορείς να ταυτιστείς μαζί τόμε. Και η Δαμιανή μια πληγωμένη γυναίκα είναι»

Η αλήθεια είναι ότι Αναστασία δεν θυματοποιεί τον εαυτό της

«Πήρε τα πράγματα όπως της ήρθαν και προχώρησε με αυτό που της έδωσαν. Ηταν τυχερή γιατί έδωσε τον’ πολυπόθητο πρωτότοκο γιο στον Μιχαήλ κι αυτό τηε έδωσε δύναμη, γι’ αυτό και συνέχισε να ζει στον πύργο. Της έδωσε όμως και μεγάλη χαρά».

Είναι η κορόνα του Μιχαήλ.

«Δεν έπρεπε να γίνει. Κανονικά, όταν μια σύγκρια έδινε τον πρωτότοκο στον αφέντη της. δεν συνεχιζόταν η σχέση»

Πηγή Tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved