Η Μάγισσα - Στεφανή Καπετανίδη: «Κάποια στιγμή θα έρθει εγκυμοσύνη»

Η Μάγισσα

Media

Η Μάγισσα - Στεφανή Καπετανίδη: «Κάποια στιγμή θα έρθει εγκυμοσύνη»

Spoiler για τη σειρά «Μάγισσα» έδωσε τη Στεφανή Καπετανίδη. Η τηλεοπτική Αναστασία, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε σε όλες τις εξελίξεις της σειράς.

Θα επιστρέψει η Αναστασία στον πύργο;

«Έρχεται ανάστατος κάποια στιγμή ο Σωτήρης στο κονάκι της και καταλαβαίνει από την έκφρασή του ότι θα πρέπει να επιστρέφει στον πύργο γιατί κάτι σοβαρό έγινε».

Εμείς ξέρουμε ότι πίσω από τη δολοφονία του μωρού κρύβονται η Δαμιανή και η Πολυξένη. θα αργήσουν να το μάθουν οι ήρωες;

«Σε όλους τους χαρακτήρες υπάρχει μια καλή και μια κακή πλευρά κι αυτό μου άρεσε από την αρχή στο σενάριο. Νομίζω ότι στο τέλος μπορούμε να κατανοήσουμε πολλές αποφάσεις και πράξεις των ηρώων μας. Η Δαμιανή πράττει στρατηγικά. Από την άλλη, η Αναστασία είναι καλός άνθρωπος και δεν λειτουργεί με δόλο. Το μυαλό της δεν είναι πονηρό. Η Δαμιανή, επειδή διαχειρίζεται την εξουσία, πρέπει και να τη διατηρήσει».

kapetanidi-magissa-(3).jpg

H Μάγισσα

Η Αναστασία έμαθε ότι ο Μάρκος αγαπάει τη Θεοφανώ. θα τους στηρίξει;

«Νομίζω ότι πάντα το ήξερε χωρίς να το αποδέχεται γιατί είναι ένας άνθρωπος που βλέπει μέσα στην ψυχή του άλλου. Η μάνα τα ξέρει όλα. Όπως όμως ξέρει και ποια είναι η θέση του Μάρκου και θα του υπενθυμίζει πάντα με τη δική της ορθή σκέψη ότι το σωστό είναι να μείνει με τη γυναίκα που του όρισαν να παντρευτεί, τη Μετάξια, και να κάνουν διαδόχους».

kapetanidi-magissa-(4).jpg

θα μείνει έγκυος κάποια από τις δύο νύφες, η Μεταξία ή η Κερασίνα;

«Κάποια στιγμή θα έρθει εγκυμοσύνη όπως και πολλές εξελίξεις γύρω από τον κάθε ήρωα χωριστά».

Πηγή Tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved