«Έχει ξεφύγει η κατάσταση»: Η Χρηστίδου χωρίς περιστροφές για τις τηλεοπτικές κόντρες
Media

«Έχει ξεφύγει η κατάσταση»: Η Χρηστίδου χωρίς περιστροφές για τις τηλεοπτικές κόντρες

Θέση πήρε και η Σίσσυ Χρηστίδου στις τηλεοπτικές κόντρες που κατά καιρούς παρακολουθούμε.

Μέσα από την εκπομπή της το πρωί του Σαββάτου (11-11) και με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους, η παρουσιάστρια είπε:

xristidou-(3).jpg

«Κι εγώ νομίζω ότι έχουμε περάσει λίγο τη γραμμή γενικά σαν τηλεόραση, σαν εκπομπές.
Το λέγαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, πόσες φορές σχολιάσαμε το παράθυρο στο παράθυρο, τι είπε η εκπομπή που είπε για την εκπομπή. Όντως έχει ξεφύγει η κατάσταση και θεωρώ ότι θέλει μάζεμα. Πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι λίγο. Εμένα όταν τσακώνονται τα παιδιά μου, λέω πήγαινε εσύ στο δωμάτιό σου κι όταν ηρεμήσετε θα βρεθούμε όλοι μαζί στο σαλόνι να το συζητήσουμε. Το λέω γενικότερα ότι αυτό το πράγμα μπορεί να εκτροχιαστεί. Δεν αφορά μόνο εμάς, αλλά κι όλους τους κλάδους», είπε.

xristidou-(1).jpg

Ο Γιώργος Θεοφάνους είπε αναφορικά με την κόντρα του Light με τον Μικρούτσικο. «Δεν συμφωνώ με όσα είπε ο Light για τα παλιά τραγούδια. Δεν μπορούμε να αφήσουμε το παρελθόν έτσι. Διαφωνώ και με τα δίδυμα που αυτή την εβδομάδα μπήκε η Χριστίνα Μαραγκόζη στην ακαδημία να τους βοηθήσει κι είπαν πόσο θα μας βοηθήσουν οι guest καλλιτέχνες. Αλίμονο, αν δεν κρατήσουμε το παρελθόν μας, τότε δεν θα έχουμε μέλλον

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved