Τηλεθέαση: H «βασίλισσα» Αγγελική Νικολούλη και η σειρά που έμεινε στο 1,8%
Media

Τηλεθέαση: H «βασίλισσα» Αγγελική Νικολούλη και η σειρά που έμεινε στο 1,8%

Σκληρή ήταν η μάχη για την τηλεθέαση το βράδυ της Παρασκευής (10/11) στην prime time ζώνη με την Αγγελική Νικολούλη να είναι για άλλη μια φορά η μεγάλη νικήτρια.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, οι «Φόνοι στο Καμπαναριό» πήραν την πρωτιά στο δυναμικό κοινό, ενώ στις πρώτες θέσεις βρέθηκε και η «Γη της Ελιάς» στο Mega.

Στο γενικό σύνολο η «Γη της Ελιάς» έφτασε στην κορυφή αφήνοντας πίσω τα υπόλοιπα προγράμματα του ανταγωνισμού.

Το «Φως στο Τούνελ», συγκέντρωσε 16.9% στο γενικό σύνολο ενώ το «Fame Story Live» σημείωσε μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης.

tounel-nikolouli.jpg

Στην τελευταία θέση, για ένα ακόμη βράδυ, η σειρά της ΕΡΤ, 3ος Όροφος που έφτασε στο 1,8%.

Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης στον παρακάτω πίνακα.

Δυναμικό ΚοινόΓενικό Σύνολο
Φόνοι στο Καμπαναριό17,9%16.9%
Η Γη της Ελιάς13,1%22,2%
Φως στο Τούνελ12.8%16.9%
Μετά τη Φωτιά12,3%11,8%
Fame Story8,4%7,7%
Στα Σύρματα3,2%3,2%
3ος Όροφος1,8%2,8%

Στο Φως στο Τούνελ της Παρασκευής που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε και με την υπόθεση της Κυψέλης.

Η δημοσιογράφος ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα για μία μάρτυρα που απειλούσε την εκπομπή επειδή την αναζήτησαν με σκοπό να μιλήσει.

Η ίδια σημείωσε χαρακτηριστικά: «αποκαλυπτικό είναι το Τούνελ αυτή τη νύχτα, θα έλεγα πως είναι μια γροθιά στο στομάχι της ίδιας της κοινωνίας. Ξεγυμνώνει ένα αρρωστημένο σύστημα που υποτίθεται πως ελέγχει κάποιες κοινωνικές υπηρεσίες στη χώρα μας για το αν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Επί δύο χρόνια το Τούνελ φώναζε, όχι με κραυγές, με ντοκουμέντα και σοβαρές καταγγελίες για αυτό το κολαστήριο εκεί στην Κυψέλη και κανείς δεν άκουγε. Καταφέραμε με μια σοβαρή έρευνα από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, κάτι μπερδέματα φοβερά, να φτάσουμε στον τάφο αυτής της άτυχης μητέρας. Στα αζήτητα, να της δώσουμε πίσω την ταυτότητα της. Την ταυτότητα που της στέρησαν εκείνοι που την πέταξαν, σαν να ήταν σκουπίδι, τυλιγμένη σε μια κουβέρτα στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved