Αποθέωση στο Twitter για τον Άκη Πετρετζίκη και την πρεμιέρα-«Η εκπομπή πρέπει να πάει στο Netflix!»
Media

Αποθέωση στο Twitter για τον Άκη Πετρετζίκη και την πρεμιέρα-«Η εκπομπή πρέπει να πάει στο Netflix!»

Πρεμιέρα έκανε, λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου 11/10 στον Alpha, το «Akis’ Food Tour» με παρουσιαστή τον Άκη Πετρετζίκη. Ο διάσημος σεφ μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με την πιο νόστιμη εκπομπή, που επέστρεψε στις οθόνες μας για μία ακόμη σεζόν.

Στην πρεμιέρα, ο Άκης ταξίδεψε στο νησί της Λέσβου. Συγκεκριμένα έφτασε στο φημισμένο προσκύνημα του Ταξιάρχη στα βόρεια του νησιού και δοκίμασε το κισκέκι, ένα ιδιαίτερο γιορτινό φαγητό που σιγοβράζει 24 ώρες σε μεγάλα καζάνια.

Στο χωριό Πέτρα μαθαίνει τον παραδοσιακό τρόπο που τρώγονται τα όσπρια στο νησί και παραμιλάει με τα μελωμένα ρεβύθια με κρέας σε πήλινο σκεύος που μόλις έχουν βγει από τον ξυλόφουρνο. Τα ιδιαίτερα μαθήματα νησιώτικής γαστρονομίας συνεχίζονται στο χωριό Αγία Παρασκευή όπου οι γυναίκες του χωριού τον βάζουν να πλάσει «κουπέπια», τραγανά κουπάκια από τραχανά που γεμίζονται με κάθε είδους υλικά.

Akis-Food-Tour-Lesbos-(5).jpg

Άκης Πετρετζίκης

Βάλτε πινέζες στα πιο απομακρυσμένα σημεία του χάρτη και ετοιμαστείτε. Ο Άκης μας ξεναγεί σε Λέσβο, Χίο, Ψαρά, Κάρπαθο, Ορεινή Κρήτη, Τήνο, Φλώρινα, Γρεβενά, Κόνιτσα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Βόρειο Έβρο και στη Θεσσαλονίκη των παιδικών του χρόνων.

Συνοδοιπόροι του στην πρεμιέρα του «Akis’ Food Tour» II ήταν ασφαλώς οι τηλεθεατές οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν στο twitter. Ο σεφ γνώρισε για άλλη μια φορά την αποθέωση από το τηλεοπτικό κοινό που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Δείτε τα καλύτερα σχόλια:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved