Γερμανού:Το αδιανόητο άγχος για την πρεμιέρα του Secret Song, το Fame Story & ο παραπονιάρης Λιάγκας
Media

Γερμανού:Το αδιανόητο άγχος για την πρεμιέρα του Secret Song, το Fame Story & ο παραπονιάρης Λιάγκας

Η Ναταλία Γερμανού σε δηλώσεις της στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι μίλησε για το μεγάλο άγχος που έχει για την αποψινή πρεμιέρα του The Secret Song που παρουσιάζει, για τηλεοπτικά πρόσωπα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας αλλά και για τον Γιώργο Λιάγκα

Όπως είπε η παρουσιάστρια: «Έχω ένα αδιανόητο άγχος για την πρεμιέρα, αισθάνομαι λες και κάνω πρώτη φορά εκπομπή. Αγάπησα πολύ το Secret Song, είναι μια σπουδαία παραγωγή και ένα πολύ ωραίο σόου. Έχει πολλά στοιχεία που θυμίζουν το Αλάτι και Πιπέρι. Ο πατέρας μου συνήθιζε τη σύμπραξη ανθρώπων και να τους προκαλεί γλυκά συναισθήματα».

Όταν πληροφορήθηκε ότι η Αννίτα Πάνια πρόκειται να παρουσιάσει το «Ραντεβού στα τυφλά» που είχε και η Ναταλία παρουσιάσει στο παρελθόν, έδειξε να εκπλήσσεται ευχάριστα σχολιάζοντας μάλιστα: «Το μαθαίνω από εσάς, δεν το ήξερα. Τεράστια χαρά γιατί και το ‘Ραντεβού’ το έχω κάνει και επίσης πέρασα φανταστικά. Η Αννίτα Πάνια θα είναι φανταστική. Βγάζω το καπέλο σε όποιον σκέφτηκε να το παρουσιάσει η Αννίτα».

Το 2002 είχε παρουσιάσει το Fame Story και όπως σχολίασε για το φετινό σόου: «Έχω παρακολουθήσει το Fame Story, έχει προσαρμοστεί στη σημερινή πραγματικότητα. Ο Light αυτό που βλέπεις, αυτό είναι. Σαν κριτής, λέει αφιλτράριστες αλήθειες στα παιδιά. Όταν το παρουσίαζα εγώ, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν ο πυρήνας γιατί έκανε πρωταγωνιστές τα παιδιά. Θα μου άρεσε να τον δω και φέτος. Αν μπορούσα να προσθέσω στη φετινή κριτική επιτροπή κάποιον από το 2002, θα ήταν η Κατερίνα Κούκα».

Σε ό,τι αφορά τώρα τον πρώην συνεργάτη της Κώστα Τσουρό ο οποίος την αντιμετωπίζει κάθε μεσημέρι του σαββατοκύριακου, η Ναταλία Γερμανού είπε:

«Ο Κώστας Τσουρός είναι τηλεοπτικός μου συνοδοιπόρος, τον θεωρώ φίλο, δημοσιογράφο και παρουσιαστή που εκτιμώ και αγαπώ».

Ερωτώμενη για τον Γιώργο Λιάγκα, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε με νόημα: «Μέχρι στιγμής δε βαριόμαστε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Είναι ενδιαφέρουσα και με ανατροπές. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος ειλικρινής και ευθύς. Κουβαλάει ένα παρελθόν για το οποίο τον είχαμε ‘σταυρώσει’ και αισθάνομαι το παράπονό του».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved