«Εσείς με καλέσατε, θα κάνω ό, τι γουστάρω» - Ένταση με τον Κούγια στο Happy Day για τη Βατίδου
Media

«Εσείς με καλέσατε, θα κάνω ό, τι γουστάρω» - Ένταση με τον Κούγια στο Happy Day για τη Βατίδου

Happy Day: Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε ζωντανά σήμερα 13/11 για την υπόθεση της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου και το περιστατικό στη Γλυφάδα.

Κάποιοι χαρακτηρισμοί του γνωστού δικηγόρου έκαναν τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αντιδράσει και να του ζητήσει να τους αποφύγει.

«Η πρώην σύζυγός μου έπεσε θύμα μιας αλήτικης και παράνομης συμπεριφοράς, από αυτούς τους αλήτες που κυκλοφορούν με κάποιες μηχανές χωρίς καν αριθμό κυκλοφορίας, που νομίζουν ότι οι δρόμοι είναι ιδιοκτησία τους. Και βρήκε μια γυναίκα μπροστά του αυτός ο αλήτης, μέσα στα άγρια μεσάνυχτα…», είπε ο Αλέξης Κούγιας, με την παρουσιάστρια να του λέει: «Να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς καλύτερα».

«Είναι αυτό που αρμόζει. Αυτός ο αλήτης, λοιπόν, τον οποίο είμαι περίεργος να συναντήσω βρήκε μια γυναίκα μέσα στη νύχτα μόνη της, σε ένα απόμερο σημείο. Σταμάτησε, της ξήλωσε τον καθρέφτη, γιατί κάτι τον ενόχλησε, την έβρισε χυδαία και ακολούθως ανέβηκε στη μηχανή και προσπάθησε να εξαφανιστεί», απάντησε ο Αλέξης Κούγιας.

koygias.jpg

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Στ.Τσ.: Σύμφωνα με τη δική του πλευρά, ήταν με τη σύζυγό του και έκαναν βόλτα. Και θα ήθελα να είμαστε λίγο προσεκτικοί και να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς.

Α.Κ.: Θα μου κάνετε μια χάρη; Αλλιώς θα κλείσω το τηλέφωνο. Σας παρακαλώ πολύ.

Στ.Τσ.: Μην ξεκινάμε έτσι, έχουμε καιρό να τα πούμε.

Α.Κ.: Σας παρακαλώ πολύ. Εσείς με καλέσατε.

Στ.Τσ.: Να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς, αυτό μόνο.

Α.Κ.: Θα κάνω ό, τι γουστάρω. Σας παρακαλώ πολύ. Όταν βγαίνω σε μια εκπομπή, λέω αυτά που θέλω και αυτά που πρέπει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved