Ο Γιατρός: Η Σοφία αποφασίζει ότι πρέπει να μιλήσει στον Αντρέα για την σχέση τους

Ο Γιατρός

Media

Ο Γιατρός: Η Σοφία αποφασίζει ότι πρέπει να μιλήσει στον Αντρέα για την σχέση τους

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Ο Γιατρός

Το καθαριστήριο βρίσκει στο κρυφό τσεπάκι του χαρτοφύλακα του Ανδρέα το χαρτί θεραπείας του Παπαδόπουλου. Ο Ανδρέας μην μπορώντας να πιστέψει ότι ο ίδιος ως διευθυντής συγκάλυψε κάτι τέτοιο, πάει στο Μάρκο και του λέει να πουν την αλήθεια, καθώς το χαρτί έχει και τη δική του υπογραφή πάνω. Ο Μάρκος του ζητάει λίγο χρόνο, αλλά στην πραγματικότητα κάνει τα πάντα για να εξαφανίσει αυτό το χαρτί. Την ίδια στιγμή η Σοφία αποφασίζει ότι πρέπει να μιλήσει στον Αντρέα για την σχέση τους αλλά τελικά η συζήτησή τους δεν πάει καθόλου όπως την είχε σχεδιάσει.


Η Εύα και ο Λεωνίδας αποφασίζουν να είναι κανονικά μαζί περνώντας ρομαντικές βραδιές με ταινίες, αλλά όταν ο αδερφός της μέλλουσας αρραβωνιαστικιάς του φτάνει στην Αθήνα για να τον γνωρίσει, τα πράγματα μπερδεύονται. Ο Δημήτρης είναι ψυχρός με τη Δανάη μετά την αποκάλυψη του για το πόδι του, πράγμα που τους επηρεάζει στη δουλειά ενώ ο Μιχάλης μην μπορώντας να αντικρίσει την Σοφία μετά την ερωτική του εξομολόγηση, παίρνει άδεια και πάει σε μια παλιά του φίλη - και πρώην του - προκειμένου να "ξεχαστεί"...

O-Giatros-D.Sigala-K.Markoylakhs-B.Troyfakoy.jpg

Ο γιατρός

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Ο γιατρός είδαμε: Ο Ανδρέας φαίνεται προβληματισμένος που ξεχνάει όλο και περισσότερα πράγματα ακόμα και 15 χρόνια πριν και αποφασίζει να σταματήσει τα φάρμακα. Την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο φτάνει η αδερφή του Μιχάλη, η Στέλλα, την ύπαρξη της οποίας κρατούσε μυστική απ' όλους. Με την αδερφή του είναι δίδυμα, αλλά αυτή έχει σύνδρομο Down, κάνοντας τον Μιχάλη να της φέρεται σαν να είναι μικρό παιδί.
Όταν ο Ανδρέας, στην προσπάθειά του να μάθει το μυστικό που κρύβει η Στέλλα, της προκαλεί λιποθυμικό επεισόδιο, ο Μιχάλης βγαίνει εκτός εαυτού και το λέει στο Μάρκο που έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Ανδρέα απ' το νοσοκομείο. Ο Δημήτρης δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του στη Δανάη και ο Ανδρέας αποφασίζει να τον βοηθήσει σκαρώνοντας μια "τυχαία" συνάντηση των δυο τους στο μπαράκι που συχνάζουν συνήθως μετά το νοσοκομείο ζητώντας και τη βοήθεια της Σοφίας. Ο Λεωνίδας με την Εύα αναλαμβάνουν έναν ασθενή με άνοια και της Εύας της ξυπνάνε μνήμες από την μητέρα της, η οποία πάσχει από άνοια εδώ και μερικά χρόνια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved