Κοκλώνης σε Μικρούτσικο: «Θέλω να ενώσω εσένα, εμένα και τον Light»
Media

Κοκλώνης σε Μικρούτσικο: «Θέλω να ενώσω εσένα, εμένα και τον Light»

Super Κατερίνα: Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μια τηλεφωνική παρέμβαση σήμερα 13/11 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής του Fame Story ήθελε να συνομιλήσει συγκεκριμένα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Αγαπημένε μου Ανδρέα, στεναχωρημένε μου Ανδρέα, αγάπη μου, είσαι ο σταρ της ελληνικής τηλεόρασης, χρόνια τώρα. Είμαστε περήφανοι που σε έχουμε, σ΄αγαπάμε πάρα πολύ. Είσαι ο αδερφός μας, ο μπαμπάς μας, ο φίλος μας. Χαιρόμαστε που με τη γνώμη σου μας φωτίζεις.

koklwnhs.jpeg

Αυτό που είπα την Παρασκευή είναι ότι από επιλογή, εγώ δεν θέλω να κάνω ριάλιτι Big Brother αυτό το format, γιατί το Fame Story είναι ένα project που θεωρώ ότι έλειπε από την Ελλάδα, θέλουμε καινούργιους τραγουδιστές, πρέπει να υπάρχει προϊόν και για το Just μας, εδώ στον Alpha, οπότε είπα θα κάνουμε μια μουσική ακαδημία που σίγουρα υπάρχει και ο εγκλεισμός», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης και συνέχισε:

«Θέλω να διαφοροποιηθώ από το παλιό Big Brother ή το παλιό Fame Story, όχι γιατί ήταν κακό, αλλά γιατί είναι 2023, έχουμε Instagram, social media, έχουμε άλλο τρόπο να επικοινωνούμε. Και για το ραντεβού μας θέλω να πω ότι και φυσικά έγινε, φυσικά και είναι χαρά μας να βρεθείς στο Fame Story, φυσικά και η γνώση σου στα ριάλιτι είναι μοναδική, αλλά αυτό που ήθελα και θέλω εγώ και εκεί είναι η μαγκιά και του παραγωγού είναι να ενώσω το παρελθόν με το μέλλον, δηλαδή εμένα, εσένα με τον Light και να δούμε το μέλλον».

Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved