Γιάννης Νταλιάνης: «Ο ρόλος στον Παράδεισο είναι κόντρα με μένα»
Media

Γιάννης Νταλιάνης: «Ο ρόλος στον Παράδεισο είναι κόντρα με μένα»

Super Κατερίνα: Ο Γιάννης Νταλιάνης ήταν σήμερα 13/11 καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για όλα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός υποδύεται τον Χρήστο Πολύζο στην καθημερινή σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών και φυσικά αναφέρθηκε και στον ρόλο του.

«Σίγουρα είναι κόντρα ο ρόλος με μένα και δεν επιλέγω τέτοιες λύσεις όπως έχει επιλέξει αυτός. Εγώ προσωπικά, πάντα εντοπίζω σε έναν ρόλο τα κοινά και τα διαφορετικά. Το θέμα είναι τι κάνεις στην πράξη.

dalianis.jpg

Αυτός έχει φτάσει σε μεγάλα όρια. Εγώ αν κάτι με πληγώσει βρίσκω έναν τρόπο να το ξεπεράσω. Η λογική υπερτερεί της οργής. Αυτός ο άνθρωπος είναι οργισμένος για αυτά που έπαθε και θέλει να εκδικηθεί. Και όταν θέλει να εκδικηθεί αδίστακτα σίγουρα δεν είναι καλός χαρακτήρας. Αυτό που θέλω να προσδώσω στον ρόλο είναι μια εξωτερική άνεση και ένα μαύρο χιούμορ», είπε ο Γιάννης Νταλιάνης και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να πω αν θα διώξει την Όλγα. Αυτός ο άνθρωπος έχει κάποια χαρτιά στα χέρια του και θέλει ό,τι μπορέσει να το πάρει και να κυριαρχήσει σε όλα. Άρα λοιπόν θέλει να εκμεταλλεύεται καταστάσεις και να εκβιάζει. Στον δρόμο πολλοί μου λένε ότι είναι πολύ κόντρα ο ρόλος, γιατί ο προηγούμενος ρόλος στο Αυτή η νύχτα μένει ήταν συγκινητικός. Τώρα είναι κάτι τελείως διαφορετικό και μου το λένε».

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved