Παναγιώτης Στάθης: Αυτά τα πρόσωπα θα τον πλαισιώσουν στην Ώρα Ελλάδος
Media

Παναγιώτης Στάθης: Αυτά τα πρόσωπα θα τον πλαισιώσουν στην Ώρα Ελλάδος

Ποιους θα βλέπουμε στο πλευρό του Παναγιώτη Στάθη στην εκπομπή, Ώρα Ελλάδος, μετά το τέλος της συνεργασίας του Open με τον Δημήτρη Καμπουράκη;

Ο Παναγιώτης Στάθης θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής και την ώρα 06:00 -07:00 θα έχει μαζί του, τον Σπύρο Φρεμεντίτη, από τις 07:00 έως τις 09:15 τον Γιάννη Κολοκυθά και τον Μανώλη Αναγνωστάκη και το τελευταίο μισάωρο θα είναι ξανά ο Σπύρος Φρεμεντίτης.

ora-ellados21.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι την πρώτη μέρα που ο Παναγιώτης Στάθης ήταν μόνος του στην εκπομπή, μετά την ανακοίνωση "βόμβα" του Δημήτρη Καμπουράκη ότι αποχωρεί, είχε πει:

«Καλημέρα, καλή εβδομάδα. Να ξεκινήσουμε την εκπομπή, να πω δυο πράγματα θα ήθελα για τον Δημήτρη Καμπουράκη. Να πω ότι είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία με τον Δημήτρη, ανέφελη συνεργασία, επιτυχημένη θεωρώ, πάρα πολύ επιτυχημένη.

sta8hs.jpeg

Να πω ακόμα ότι μου προκαλούν θλίψη αναφορές ότι τσακώθηκα με τον Δημήτρη, άκουσα μάλιστα ότι δεν του ευχηθήκαμε χρόνια πολλά. Ανοησίες είναι όλα αυτά. Να ευχηθούμε να είναι όλα καλά, καλή συνέχεια και κυρίως περαστικά», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Στάθης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved