Η 2η χρονιά της Μάγισσας, οι αποφάσεις στον ΣΚΑΪ για τη μυθοπλασία & ο 4ος κύκλος της Γης της ελιάς
Media

Η 2η χρονιά της Μάγισσας, οι αποφάσεις στον ΣΚΑΪ για τη μυθοπλασία & ο 4ος κύκλος της Γης της ελιάς

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται τον τελευταίο καιρό στα κανάλια και όλα έχουν να κάνουν με τις ζυμώσεις τον ιθυνόντων κυρίως σε ό,τι αφορά τη μυθοπλασία. 

Ο δεύτερος κύκλος της «Μάγισσας» δεν θα αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου, αλλά ένα prequel, δηλαδή θα αφορά τα γεγονότα πριν από την έναρξη της πρώτης σεζόν.

magissa.jpg

Η Μάγισσα

Οι πρώτες συζητήσεις έχουν ξεκινήσει, με στόχο, έως το τέλος του χρόνου, να έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις. Σε ανάλογο μήκος κύματος -αν και από διαφορετική αφετηρία- κινείται και ο ΣΚΑΙ.

Κάποιοι έσπευσαν να συμπεράνουν ότι λόγω της χαμηλής επίδοσης των «Πανθέων» κανάλι του Φαλήρου θα αποχωρήσει και πάλι από τη μυθοπλασία, επιστρέφοντας φουλ στα ριάλιτι. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του, ΣΚΑΙ δεν σκοπεύουν να αποκηρύξουν τη μυθοπλασία συλλήβδην. Οι σειρές παραμένουν πάνω στο τραπέζι του σταθμού, που θα εξετάσει νέες προτάσεις για την προσεχή σεζόν.

pantheoi-kentriki.jpg

Οι Πανθέοι

Αυτό που δεν σκοπεύει να επαναλάβει ο ΣΚΑΪ είναι να επενδύσει σε μια σειρά με καθημερινή συχνότητα μετάδοσης και μεγάλο αριθμό επεισοδίων.

gi-tis-elias.jpg

Σταθερό στη συνταγή των καθημερινών σειρών φέρεται για την ώρα να παραμένει μόνο το Mega, που εξετάζει το ενδεχόμενο να ανανεώσει τη «Γη της ελιάς» για τέταρτη χρονιά, με τα επεισόδια να φτάνουν ακόμα και τα έξι την εβδομάδα.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved