Βίβιαν Κοντομάρη: Η σπάνια αναφορά στον γιο της, ο... Μπέζος και ο τσακωμός με τη Ζωή Λάσκαρη
Media

Βίβιαν Κοντομάρη: Η σπάνια αναφορά στον γιο της, ο... Μπέζος και ο τσακωμός με τη Ζωή Λάσκαρη

The 2Night Show: Η Βίβιαν Κοντομάρη ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας 13/11 και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, που αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις, μίλησε για την επαγγελματική, αλλά και για την προσωπική της πορεία, για την αγάπη της για το θέατρο, τον φόβο της για την απόρριψη, τη σχέση της με τους γονείς, αλλά και με τον μονάκριβο γιο της.

Όσο για το αν θα ήθελε αν γίνει ο γιος της, Γιώργος, ηθοποιός είπε, κάνοντας μια σπάνια αναφορά σ΄αυτόν: «Θα έχω τεράστια ανασφάλεια αν μου πει κάτι τέτοιο. Μέσα μου το απεύχομαι αλλά δεν έχω δικαίωμα να το αποτρέψω».

kontomari-(6).jpg

Όσο για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο είπε η ηθοποιός Βίβιαν Κοντομάρη:

«Λες είναι δυνατόν; Δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος... Είναι το όνειρο κάθε ηθοποιού να δουλέψει μαζί του.».

Μίλησε και για την Ζωή Λάσκαρη και τη σχέση τους.

«Είχαμε παίξει μαζί, εκείνη με διάλεξε στο “Νύφη κουράγιο” . Τη σκηνοθεσία την είχε κάνει ο Νίκος Μουτσινάς. Με το που με είδε η Ζωή μου είπε να βάλεις ένα τακουνάκι. Έφερε ένα ζευγάρι γόβες και τις έβαλα στην πρεμιέρα για εκείνη. Είχαμε διαφωνήσει και αρκετές φορές.

Μία φορά είχαμε σχεδόν τσακωθεί και είχα στενοχωρηθεί πολύ. Μου έλεγε να φέρω τον γιο μου στο θέατρο και της έλεγα ότι πάει στο σχολείο και δεν μπορώ να το κάνω. Μην μου ξαναμιλήσεις μου είπε και μετά με περίμενε στη στάση και μου λέει: δεν θα μου ξαναμιλήσεις; και της λέω φυσικά θα σου ξαναμιλήσω», είπε για τη Ζωή Λάσκαρη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το The 2Night Show παρακάτω...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved