Fame Story: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και η συγκινητική αναφορά της Χατζίδου στον Παντελίδη
Media

Fame Story: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και η συγκινητική αναφορά της Χατζίδου στον Παντελίδη

Fame Story: Στο χθεσινό επεισόδιο 13/11 του talent show, μάθαμε ποιοι είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι που θα παλέψουν για να διεκδικήσουν τη θέση τους αυτή την εβδομάδα στην ακαδημία.

«Η δύσκολη στιγμή της ημέρας έφτασε», είπε η διευθύντρια της μουσικής ακαδημίας του Fame Story Ηρώ και ανακοίνωσε τους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση στο 8o live την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου.

Οι κριτές Αντώνης Ρέμος, Ελένη Φουρέιρα, Light και Γιώργος Ασενάκος αποφάσισαν πως υποψήφιοι αυτοί την εβδομάδα θα είναι η Mέγκαν, η Άννα και η Μαίρη.

Μία από τις τρεις σπουδάστριες του Fame Story, θα «σωθεί», όπως κάθε εβδομάδα, από το κοινό και τις ψήφους του.

Στην ακαδημία μπήκε χθες και η Ελένη Χατζίδου, η οποία έκανε μια αναφορά στον Παντελή Παντελίδη.

Η Μαίρη θα τραγουδήσει στο 8ο live τη μεγάλη επιτυχία της «Χειρότερα» και με αφορμή αυτό μπήκε στο σπίτι για να συμβουλεύσει τους σπουδαστές.

«Έχοντας δουλέψει έρχεται στον δρόμο μου ο Παντελής Παντελίδης. Ήρθε μια φίλη μου και μου είπε ότι ο Παντελής Παντελίδης κάνει ένα live στο Νέο Ηράκλειο σε ένα μαγαζί 250 ατόμων και ψάχνει τραγουδίστρια.

12 η ώρα το μαγαζί δεν είχε κανέναν λέω “άπατοι θα πάνε”. Και 1 η ώρα δεν είχαμε πού να τους βάλουμε. “Ποιος είσαι; Τι είσαι εσύ;” του λέω και από τότε τον χάζευα και πώς μου κόβει και του είπα να μου γράψει ένα τραγούδι. Πέρασαν οι μέρες, τίποτα αυτός. Λέω “πάει με ξέχασε”. Τον πήρα τηλέφωνο για να τον ρωτήσω αν μου το έγραψε και άρχισε να μου το παίζει. Με το που τελειώνει του λέω “τι λες ρε;”. Μου λέει “εσύ όταν χώρισες με τον άλλον, όταν τον είδες με την άλλη, τι είπες; “δεν πειράζει παιδιά μου στην ευχή της Παναγίας;», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε το βίντεο από το Fame Story:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved