Μπάρκα: Έξαλλη με τις φήμες για την επόμενη σεζόν: Συνεργάτες μου μπορεί να αισθανθούν αγωνία...
Media

Μπάρκα: Έξαλλη με τις φήμες για την επόμενη σεζόν: Συνεργάτες μου μπορεί να αισθανθούν αγωνία...

Η Δανάη Μπάρκα πρώτη φορά απάντησε στις φήμες για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το πρωινό ανέφερε ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα κάνει εκπομπή τις καθημερινές μαζί με τον Κώστα Τσουρό και μέσα από την εκπομπή της, Πάμε Δανάη θέλησε να ξεκαθαρίσει τις όποιες φήμες υπάρχουν γύρω από την ίδια για την επόμενη σεζόν.

Η Δανάη Μπάρκα είπε: «Θα ήθελα, επειδή χθες άρχισαν να με παίρνουν κάτι τηλέφωνα… Για την ακρίβεια με συνάντησε μία κυρία σε ένα πολυκατάστημα και μου είπε ότι έμαθε ότι του χρόνου θα κάνω εκπομπή με τον Κώστα Τσουρό… Λέω “εγώ;”… Και επειδή υπάρχουν διάφορα ρεπορτάζ που βγαίνουν προς τα έξω και δεν θα απαντούσα γιατί πάντα αφήνουμε το κανάλι να κάνει αυτή τη δουλειά και επειδή πίσω από μία εκπομπή, υπάρχουν διάφοροι συνεργάτες που μπορεί να αισθανθούν ανασφάλεια, αμηχανία, αγωνία, ή ελλείπεις…»

BARKA-TSOUROS-2.jpg

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Ωραίο θα ήταν να κάνουμε μία έρευνα πριν βγάλουμε ένα ρεπορτάζ και να σας διαβεβαιώσω ότι το μόνο δείγμα που έχω και θα έχω, θα είναι μάλλον η Δημητρούλα και εδώ η ομάδα. Είμαστε οικογενειακά. Για όλα τα υπόλοιπα είναι νωρίς. Είναι ακόμα Νοέμβρης και μιλάμε για το 2024!».


Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πάμε Δανάη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved