Λύγισε η Πέμη Ζούνη - Τι ζήτησε on air από την Ελένη Μενεγάκη
Media

Λύγισε η Πέμη Ζούνη - Τι ζήτησε on air από την Ελένη Μενεγάκη

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν η Πέμη Ζούνη η οποία κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ξέσπασε σε κλάματα.

 

Η ηθοποιός μετά από ένα υπέροχο αφιερωματικό βίντεο, ξέσπασε σε κλάματα και τόνισε στην παρουσιάστρια: «Τι να πω τώρα εγώ;» με την Ελένη να της λέει «αφού ξέρεις πόσο σε αγαπάμε».

Και πρόσθεσε η Πέμη Ζούνη: «Αφού υπάρχει τέτοιο αφιέρωμα, τι το θέλω το αρχείο;» και ζήτησε από την Ελένη αυτό το αφιερωματικό βίντεο να της το στείλει.

pemi-zouni-kentriki.jpg

Αρχικά ανέφερε: «Η πρώτη μου διαφήμιση ήταν για ένα πολύ γνωστό ουίσκι. Μετά έκανε μία παύση ενός έτους και μετά ξεκίνησε η καριέρα διαφήμιση. Δεν είχα φοβία για τη φωνή μου, δεν ήθελα να κάνω διαφήμιση με το πρόσωπό μου. Αγαπώ το ραδιόφωνο, βαριέμαι να βάφομαι. Έχω διαβάζει και πολλά βιβλία και παραμύθια».

Η Πέμη Ζούνη έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά θεατρικά έργα αλλά όπως λέει η ίδια, δεν έχει κρατήσει αρχείο.

«‘Ήμουν τόσο αμελής που σώζονται καταλάθος μερικά πράγματα. Μία φίλη προσπάθησε να μου κάνει αρχείο κάποια στιγμή. Στεναχωριέμαι που δεν τα έχω κρατήσει. Μου λείπουν».

Όπως είπε, η πρώτη φορά που κατάλαβε πως έκανε επιτυχία στον κόσμο ήταν με τη σειρά «Γιάννης και Μαρία»: «Χτυπούσαμε 80%. 17 Νοέμβρη βγήκαμε με τον Ηλία, που κάνει τον Γιάννη, να περπατήσουμε στην Πατησίων και αυτό που έζησα, δεν το ζει εύκολα κάποιος. Έλεγα στον εαυτό μου πως αυτό το ‘’πικ’’ δεν θα υπάρχει του χρόνου. Δεν ήθελα να χάσω το μέτρο».

Σε σχέση με την αρχή της καριέρας της ανέφερε πως δεν είχε κανέναν να την καθοδηγεί: «Το Πανεπιστήμιο με βοήθησε να οργανώσω τη σκέψη μου και δεύτερον δεν φοβήθηκα την τηλεόραση γιατί μετά το ‘’Γιάννης και Μαρία’’ ήρθαν ίδιες προτάσεις. Το ίδιο έγινε και με το ‘’Κλείσε τα μάτια’’. Βαριέμαι να κάνω τα ίδια ξανά. Επιλέγω πού θα παίξω με βάση τους ανθρώπους. Εάν δεν μου πάνε οι άνθρωποι, δεν θέλω. Όταν σε σταματούν οι άνθρωποι να σου πουν κάτι για τη σειρά, κάτι σημαίνει. Δεν είναι τυχαίο».

Και σε άλλο σημείο, δήλωσε: «Σκέφτομαι ορισμένες φορές, ‘’το έζησα αυτό’’; Είναι σαν να βλέπω τη ζωή κάποιας άλλης κάποιες στιγμές. Ο πραγματικός μου εαυτός ήταν πάντα πιο μπροστά ακόμα και εάν κόστιζε. Πρωταγωνιστούσε πάντα η δουλειά και αυτό πήγε πίσω την προσωπική ζωή. Πλέον, μου λείπει πολύ αυτό και είναι η μόνη ενοχή που έχω. Τα τελευταία χρόνια διεκδικώ περισσότερο χρόνο για την επαφή με το μέσα. Έχω αλλάξει λίγο».

Όσον αφορά τη σειρά «»Έρωτας Φυγάς« που πρωταγωνιστεί, η ηθοποιός είπε πως ο έρωτας είναι το ζητούμενο στη ζωή και γι’ αυτό η τέχνη το αναδεικνύει.

«Βλέπουμε σιγά σιγά πως και αυτή είναι κακοποιημένη ψυχικά. Όταν είδε αιμόφυρτο το παιδί της γιατί αυτή οδήγησε εκεί τα πράγματα και εκεί τα είδε όλα».

Δείτε παρακάτω την Πέμη Ζούνη στην Ελένη και τη στιγμή που λύγισε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved