Το Ναυάγιο – Γιώργος Μακρής: «Το ναυάγιο αγγίζει τον κόσμο γιατί έχει καθημερινούς ήρωες»

Ο Γιώργος Μακρής στο Ναυάγιο

Media

Το Ναυάγιο – Γιώργος Μακρής: «Το ναυάγιο αγγίζει τον κόσμο γιατί έχει καθημερινούς ήρωες»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Γιώργος Μακρής πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega «Το Ναυάγιο».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις αληθινές ιστορίες που έχουν έρθει στην επιφάνεια με αφορμή τη σειρά.

Το γεγονός ότι η σειρά βασίζεται σε ένα αληθινό γεγονός σάς συγκινεί κι εσάς όσο το κοινό;

«Όταν έχεις να υπηρετήσεις ένα σενάριο είτε είναι πραγματική ιστορία είτε όχι, συνδέεσαι με τα γεγονότα. Ο ηθοποιός έπεται, καθώς έχει προηγηθεί ο σεναριογράφος, ο οποίος καλείται μέσα από ένα αληθινό περιστατικό να παράξει μυθοπλασία».

makris-bavagio-(1).jpg

Πολλές αληθινές ιστορίες έχουν έρθει στην επιφάνεια με αφορμή τη σειρά.

«Κατά έναν περίεργο τρόπο κι εγώ έμαθα ότι υπάρχει σύνδεση με το γεγονός του ναυαγίου αφότου ξεκίνησε να προβάλλεται. Μια ξαδέλφη μου μού είπε ότι εκείνη την εποχή η θεία μου και μητέρα της είχε ταξιδέψει στα Χανιά κι επρόκειτο να πάρει το «Ηράκλειον», στην επιστροφή. Εκείνη όμως αναγκάστηκε να παρατείνει την παραμονή της στο νησί και δεν επιβιβάστηκε. Ολοι νόμιζαν ωστόσο ότι πνίγηκε γιατί δεν ήξεραν για τη μεταβολή των σχεδίων της. Μάλιστα, ανακοίνωσαν στα παιδιά της ότι η μητέρα τους πνίγηκε και υπήρξε θρήνος στο σπίτι μέχρι να μάθουν ότι ζούσε. Ημουν μικρός όταν έγινε το ναυάγιο της Φαλκονέρας και η φήμη του κράτησε για πολλά χρόνια. Ηταν ένα συγκλονιστικό γεγονός Είναι πολλές οι ιστορίες των ανθρώπων που ακολουθούν μια τραγωδία».

Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε από μέρους μας μια απορία για το πώς θα διαχειριστούν οι δημιουργοί το σενάριο μετά το ναυάγιο, αλλά τελικά υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες που ξεδιπλώνονται.

«Και νομίζω ότι είναι κι ένας από τους λόγους της επιτυχίας της. Συνομιλώντας με ανθρώπους που συναντώ, διαπιστώνω ότι ταυτίζονται με σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν πρόσφατα όπως το δυστύχημα στα Τέμπη. Υστέρα από αυτό το τραγικό συμβάν η ζωή μας συνέχισε την πορεία της, αλλά κάποιοι άνθρωποι στιγματίστηκαν από αυτό και καθόρισε για πάντα τη ζωή τους με διάφορους τρόπους και πολλές φορές αναπάντεχους. Η σειρά ακολουθεί τις ανθρώπινες ιστορίες. Πέφτει ένα βότσαλο στο ήσυχο νερό και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα επακολουθήσει. "Το ναυάγιο" αγγίζει τον κόσμο γιατί έχει καθημερινούς ήρωες. Οι τηλεθεατές θα μπορούσαν να βρεθούν στη θέση τους ανά πάσα στιγμή και είναι κατά τη γνώμη μου εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα»

Πηγή tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved