Το Ναυάγιο –Μακρής: «Ο Δημήτρης και η Μαρία έχουν παρελθόν και όλα θα γίνουν ένα μπερδεμένο κουβάρι»

Ο Γιώργος Μακρής στο Ναυάγιο

Media

Το Ναυάγιο –Μακρής: «Ο Δημήτρης και η Μαρία έχουν παρελθόν και όλα θα γίνουν ένα μπερδεμένο κουβάρι»

Για τις εξελίξεις της σειράς «Το Ναυάγιο» μίλησε ο Γιώργος Μακρής σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Μια λανθασμένη επαγγελματική κίνηση τον έριξε στα πρόθυρα της πτώχευσης και ο Δημήτρης, από τον οποίο έχει δανειστεί, τον πιέζει. Σφίγγει ο κλοιός;

«Προσπαθεί να πιαστεί από κάπου. Η εσωτερική του διεργασία είναι πολύ δύσκολη γιατί έχει να αντιμετωπίσει το βλέμμα της γυναίκα που αγαπάει. Είναι αυτό το αιώνιο που έχουν οι άντρες που θέλουν να είναι αντάξιοι των περιστάσεων. Το να αισθάνεται λιγότερος είναι πολύ δύσκολο για εκείνον. Γι' αυτό λέω ότι το σενάριο κινείται σε ανθρώπινα στοιχεία και με ρεαλιστική βάση, αυτά που αντιμετωπίζουμε πολλοί».

makris-bavagio-(1).jpg

Όταν του έβαλαν φωτιά στην αποθήκη κατάλαβε ποιος ευθύνεται

«Το μυαλό τόσο το δικό του όσο και της γυναίκας του της Mαρίας κατευθύνεται εκεί που πρέπει, αλλά τα περιθώρια αντίδρασης είναι λίγα. Και οι δύο υποψιάζονται και ο καθένας από την πλευρά του κάνει σκέψεις και υποθέσεις τις οποίες όμως δεν μοιράζονται. Ωστόσο θα συμβεί. κάτι που θα εκτρέφει την πορεία των πραγμάτων. Ο Βλάσης θα πάρει μια ξαφνική ανάσα κι εκεί φαίνεται η απλότητα στη σκέψη του, αφού δεν μπορεί να αντιληφθεί τον πραγματικό λόγο που η κατάσταση αλλάζει».

Ο Δημήτρης και η γυναίκα τού Βλάση, η Μαρία, είχαν μια παλιά σχέση, θα αργήσει να γίνει γνωστή και να πέσει στην αντίληψη του Βλάση;

«Θα καθυστερήσει, αλλά είναι ένα στοιχείο το οποίο θα παίξει ρόλο στην ιστορία».

Θα επικοινωνούν κρυφά με τα όσα συμβαίνουν;

«Ναι, θα βρίσκονται».

1698316936517-70427824-makris.webp

Το Ναυάγιο

Ο γιος του Βλάση, ο Μάκης, έμαθε ότι η Λίνα είναι ζωντανή. Τα δύο παιδιά θα κάνουν σχέση;

«Θα δημιουργήσουν, πράγματι δεσμό μεταξύ τους και αυτό είναι το επόμενο στάδιο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ιστορία των δύο θα περιπλέξει τα πράγματα καθώς ο Δημήτρης και η Μαρία έχουν παρελθόν και όλα θα γίνουν ένα μπερδεμένο κουβάρι».

Θα συσπειρωθούν όσοι επέζησαν από το ναυάγιο εναντίον του Βασιλείου; Θα δούμε το δικαστήριο;

«Όσον αφορά το ναυάγιο υπάρχει ένας κεντρικός ιστός αφήγησης, στον πυρήνα του οποίου είναι ο αγαπητός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που έχει αναλάβει την υπόθεση υποδυόμενος τον δικηγόρο του πλοιοκτήτη Βασιλείου. Στη σειρά υπάρχει μια πολύ ωραία σύνθεση ηθοποιών που παίζουμε μαζί και μια πολύ ωραία συνθήκη. Από εκεί και πέρα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν και κατά πόσο θα συνέλθουν ποτέ οι ήρωες από το ναυάγιο, πώς θα συνεχίσουν τη ζωή τους και τι άλλο έχει γράψει η μοίρα γι' αυτούς»

Πηγή tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved