Βάσω Γουλιελμάκη: Η σχέση της σήμερα με τον Σωκράτη Αλαφούζο & η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της
NDP photo agency
Media

Βάσω Γουλιελμάκη: Η σχέση της σήμερα με τον Σωκράτη Αλαφούζο & η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της

Η Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε στο Mega Καλημέρα για τη σχέση της σήμερα με τον Σωκράτη Αλαφούζο, την κόρη τους αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Αρχικά ανέφερε η ηθοποιός: «Η κόρη μου σπουδάζει στο εξωτερικό. Η πρώτη χρονιά ήταν τραγική για μένα, δεν άντεχα. Έχω ξενυχτήσει περιμένοντάς την να γυρίσει και να μου στείλει μήνυμα».

Για την σχέση της με τον Σωκράτη Αλαφούζο είπε χαρακτηριστικά:

«Έχουμε τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό μου. Δε θα έδινα δεύτερη ευκαιρία στον γάμο μου με τον Σωκράτη, έπρεπε να χωρίσουμε».

image00016.jpg
4801623

Ωστόσο, όπως λέει η ίδια, είναι σαν να μην χώρισαν ποτέ: «Με τον Σωκράτη δεν υπάρχει χωρισμός γιατί δε ‘χωρίσαμε’ ποτέ, είμαστε οικογένεια για πάντα».

Ακόμη, παραδέχτηκε πως είχε μία… γλυκιά γρκίνια για τις ερωτικές σκηνές του Σωκράτη Αλαφούζου με την Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά δεν έκανε παράπονα.

Για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο τόνισε: «Δεν βγαίνω αποτυχημένα ραντεβού γιατί τα ψάχνω από πριν. Θέλω ο άντρας να είναι ευγενικός, να έχει χιούμορ και μυαλό. Και ‘sex sυmbol’ να με θεωρούν, εγώ με την παντόφλα μου και το κλάμερ θα κυκλοφορώ. Είμαι μια χαρά αυτήν την περίοδο στα προσωπικά μου, θέλω να έχω συντροφιά, μου αρέσει».

7906_VASO_GOYLIELMAKI_3112022.jpg

Και αποκάλυψε: «Είμαι ανοιχτή και σε δεύτερο γάμο».

Η δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» στο θέατρο «Βέμπο».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved