Night Out: Ποδαρικό με Γιάννη Μπέζο και Παναγιώτη Φασούλα
Media

Night Out: Ποδαρικό με Γιάννη Μπέζο και Παναγιώτη Φασούλα

Ο Γιάννης Μπέζος κάνει ποδαρικό στην πρεμιέρα του Night Out, με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, στις 00:10 στο MEGA.

Λίγο πριν τον απολαύσουμε στη μεγάλη παραγωγή Famagusta, ο Γιάννης Μπέζος παίρνει θέση στο μπαρ της εκπομπής και εξηγεί στον οικοδεσπότη του Night Out πως ο ρόλος του στη σειρά των Αντρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου είναι κάτι πολύ διαφορετικό από όσα έχει κάνει μέχρι τώρα.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης προκαλεί τον καλεσμένο του σε έναν αγώνα μπάσκετ με ρέφερι τον θρύλο της καλαθοσφαίρισης Παναγιώτη Φασούλα. Πόσα καλάθια θα βάλει ο Γιάννης Μπέζος; Σε μια σπάνια τηλεοπτική στιγμή, ο ηθοποιός απαντά στο κουίζ και αποδεικνύει πόσο καλά μιλά την αργκό.

Ξέρει άραγε τι είναι το beef και πότε κάποιος κριντζάρει; Επίσης, κάνει recast σε θρυλικούς ρόλους που ενσάρκωσε στη μικρή οθόνη. Σε ποιον χολιγουντιανό ηθοποιό θα έδινε τον ρόλο του Σμηνάρχου Κάκαλου και ποιος θα ήταν ιδανικός να υποδυθεί τον Ζάχο Δόγκανο;


Σε μια τρυφερή και ειλικρινή συνέντευξη, ο Γιάννης Μπέζος σχολιάζει την επέλαση του #MeToo στο θέατρο και εκφράζει τη στενοχώρια του για τα ονόματα που έφερε στην επιφάνεια. Αποκαλύπτει επίσης, το παρασκήνιο πίσω από τον πρώτο ανοιχτά γκέι χαρακτήρα στην ελληνική τηλεόραση, τον οποίο και υποδύθηκε στους «Απαράδεκτους». Δέχτηκε κακεντρεχή σχόλια τότε για τον ρόλο; Έχει αλλάξει η αποτύπωση των γκέι χαρακτήρων στην τηλεόραση από τα 90s ως σήμερα;

Ο Γιάννης Μπέζος αποχαιρετά το πλατό της εκπομπής και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη ομολογώντας την ανυστερόβουλη αγάπη του για τη σύζυγό του Ναταλία Τσαλίκη. Εξηγεί επίσης, πως θα ντρεπόταν πολύ να βοηθήσει την κόρη του, Ηρώ, στα επαγγελματικά της βήματα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved