Ραμόνα Βλαντή: «Η Γαλύφα δεν ανήκει στο χώρο της μόδας, είναι πρώην γραμματέας που πουλούσε τσάντες»
Media

Ραμόνα Βλαντή: «Η Γαλύφα δεν ανήκει στο χώρο της μόδας, είναι πρώην γραμματέας που πουλούσε τσάντες»

Πρωινό ΣουΣου: Για την Έλενα Γαλύφα ρωτήθηκε και πάλι η Ραμόνα Βλαντή η οποία δεν μάσησε στις δηλώσεις της για άλλη μια φορά.

Τα όσα λέει θα συζητηθούν ενώ τονίζει πως η Έλενα Γαλύφα δεν ανήκει στον χώρο της μόδας, είναι μια πρώην γραμματέας που απλά πουλούσε τσάντες.

«Ως τι να μου δώσει η Έλενα Γαλύφα μία καρέκλα στην επιτροπή του My Style Rocks; Δεν καταλαβαίνω, ποιος να μου δώσει την καρέκλα... Εκείνη ως τι; Αν μου γίνει πρόταση, εννοείται πως θα την δεχθώ. Είναι κάτι που το θέλω πολύ καιρό. Καταρχάς εγώ σιχαίνομαι την υποκρισία.

ramona.jpeg

Εμένα με ρώτησαν και απάντησα πάνω σε αυτά που έχει πει και θέλω να την ενημερώσω ότι για ανθρώπους που ανήκουν όντως στον χώρο της μόδας, όπως είναι ο Λάκης, ο Ζούλιας, εννοείται λέω πάντα τα καλύτερα. Αυτά τα κορίτσια δεν τα βλέπω στον χώρο της μόδας, γιατί δεν είναι στον χώρο της μόδας», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή και συνέχισε:

«Η Έλενα Γαλύφα είναι πρώην γραμματέας, πουλούσε τσάντες, τελοσπάντων και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μόδας. Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα για αυτές τις κυρίες όπως αυτή και την Χατζηπαντελή, που δεν έχουν σπουδές, που δεν έχουν άποψη και δεν έχουν ταλέντο και δεν έχουν τίποτα. Θα πω ψέματα; «Δεν είπα τίποτα για τον χαρακτήρα της, αν και θα μπορούσα. Είναι η τελευταία φορά που απαντάω και τοποθετούμαι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό ΣουΣου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved