«Ούτε εσύ μας βλέπεις» - Το τηλεφώνημα on air στη Σκορδά και το μήνυμα που έμεινε στο... διαβάστηκε
Media

«Ούτε εσύ μας βλέπεις» - Το τηλεφώνημα on air στη Σκορδά και το μήνυμα που έμεινε στο... διαβάστηκε

Fay’s time: Για τον Μικέλε Μορόνε που έρχεται στην Αθήνα για το MadWalk μιλούσε η Φαίη Σκορδά σήμερα 15/11 με τους συνεργάτες της, αλλά και για το μήνυμα που του έστειλε και δεν της απάντησε ποτέ.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια στον αέρα, η ίδια δεν ενθουσιάζεται με την εμφάνιση του πασίγνωστου σταρ του Netflix καθώς πλέον θέλει άλλα πράγματα, ωστόσο, δεν θα ήταν άσχημα να έκαναν και μια συνέντευξη, λόγω και των ιταλικών!

«Έρχεται ο Μικέλε Μορόνε στην Ελλάδα και ζητήσαμε μήπως του κάναμε συνέντευξη και μας είπαν ότι δεν πρόκειται να δώσει πουθενά και του έστειλα στο Instagram. Δεν θα σας πω τι έστειλα. Ήμουν πολύ κυρία, πολύ σοβαρή, του έστειλα στον πληθυντικό. Έχει 16 εκατομμύρια followers, προβλήθηκε το μήνυμα», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά και συνέχισε κοιτώντας παράλληλα την οθόνη του κινητού της:

skorda.jpg

«Ο κολλητός μου δεν το σηκώνει και δεύτερον θα κάνω ακύρωση στα μηνύματα. Εγώ δεν ενθουσιάζομαι με αυτόν, εγώ ενθουσιάζομαι με άλλα πράγματα σε αυτή την ηλικία, να ξέρει ο άλλος από τέχνη...».

faii-skorda-giorgos-ntavlas.jpg

Η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Ντάβλα.

Αμέσως μετά, χτύπησε το κινητό της και η Φαίη Σκορδά το σήκωσε στον αέρα, αφού πρώτα ανέφερε πως την καλούσε ο γνωστός PR Γιώργος Ντάβλας.

«Παρακαλώ... Παιδί μου, είμαι σε εκπομπή! Σ΄αγαπώ. Νόμιζα κάτι έγινε, ότι μας έβλεπες. Ούτε εσύ μας βλέπεις! Να με καλέσεις... Γεια σου!», του είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Fay’s time:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved