Έξω φρενών ο Μικρούτσικος με τον Fipster: «Κακοποιητική συμπεριφορά. Ανεπίτρεπτο και απάνθρωπο»
Media

Έξω φρενών ο Μικρούτσικος με τον Fipster: «Κακοποιητική συμπεριφορά. Ανεπίτρεπτο και απάνθρωπο»

Super Κατερίνα: Έξω φρενών έγινε σήμερα 15/11 ο Ανδρέας Μικρούτσικος όταν παρακολούθησε ένα απόσπασμα με τον Fipster στο Fame Story.

Για την ακρίβεια το είχε δει από χθες το βράδυ όμως σήμερα κλήθηκε να το σχολιάσει κιόλας στον αέρα.

«Εγώ που το είδα χθες βράδυ, σας επιβεβαιώνω με κάθε ειλικρίνεια, έγινα όχι μόνο έξαλλος, δηλαδή αν ήμουν γονιός της Μέγκαν θα πήγαινα να την πάρω μέσα από εκεί. Αν συμμετείχα στο Fame Story δεν θα το είχα επιτρέψει, αλλά πες ότι ξέφυγε.

Η συμπεριφορά του Fipster που κάνει μια ολόκληρη ψηφοφορία μέσω διαδικτύου και τους ανακοινώνει κάποια πράγματα είναι – με πλήρη επίγνωση του τι λέω – κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι σε αυτό το κορίτσι», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

mikroutsiko.jpg

«Ανεπίτρεπτο να ξέρουν αυτά τα παιδιά που έχουν υποστεί εγκλεισμό, τι λέει ο κόσμος, άρα ξέρουμε τον νικητή γιατί τον νικητή θα τον βγάλει ο κόσμος. Είναι κακοποιητική συμπεριφορά.

Ανεπίτρεπτος αυτός που επέλεξε αυτό να γίνει θέμα ή αν ο ίδιος ο Fipster το επέλεξε και πάλι δεν το παρουσίασε σωστά. Ταράχτηκα με αυτό το κορίτσι που το βάζουν στο κρεβάτι του προκρούστη και το κόβουν κομματάκια, ο κάθε Fipster, ή κάθε εκπομπή. Είναι ανεπίτρεπτο, αντιδεολογικό, είναι απάνθρωπο. Κακοποιητική συμπεριφορά».

Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved