Αποκλειστικό: Οι φήμες ότι «κόβεται» το Πιο Μεγάλο Παζάρι και η αλήθεια για το μέλλον του
Giorgos Makris Photography
Media

Αποκλειστικό: Οι φήμες ότι «κόβεται» το Πιο Μεγάλο Παζάρι και η αλήθεια για το μέλλον του

Όλο και πληθαίνουν τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα που θέλουν το «Πιο Μεγάλο Παζάρι», με παρουσιαστή τον Ηλία Βρεττό, να κόβεται ως τα Χριστούγεννα.

Τι πραγματικά όμως ισχύει στα αλήθεια;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το τηλεπαιχνίδι που κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές νωρίς κάθε απόγευμα, θα συνεχίσει κανονικά την προβολή του και το δεύτερο μισό της σεζόν. Άλλωστε, τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά με τον Ηλία Βρεττό και τον Λευτέρη Μητσόπουλο να βρίσκονται συχνά ανάμεσα στους επίδοξους παίκτες που θέλουν να διεκδικήσουν τα δώρα του «Παζαριού».

pazari-(3).jpg

Διορθωτικές κινήσεις

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αξιόπιστες πληροφορίες που διαψεύδουν το «κόψιμο» του συγκεκριμένου τηλεοπτικού πρότζεκτ, παρ’ όλο που το «Πιο μεγάλο παζάρι» δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αποδοχής από το τηλεοπτικό κοινό καθώς καθημερινά αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό στα ίσα, αναμένεται να γίνουν διορθωτικές κινήσεις ώστε να γίνει ακόμα πιο θελκτικό ως τηλεοπτικό προϊόν. Συγκεκριμένα δύο είναι οι κινήσεις στις οποίες στοχεύουν οι συντελεστές της.

Η πρώτη έχει να κάνει με τα δώρα που θα δίνονται στους τυχερούς του Μεγάλου Παζαρίου και ήδη άλλωστε έχουμε δει ότι οι κουρτίνες κρύβουν πολύ ακριβά προϊόντα όπως είναι το αυτοκίνητο και μία μηχανή μεγάλου κυβισμού. Μία άλλη κίνηση που θα αλλάξει την εικόνα του τηλεπαιχνιδιού είναι ότι οι υποψήφιοι παίκτες που θα βρίσκονται στο πλατό, δεν θα «μασκαρεύονται» χιουμοριστικά όπως έκαναν μέχρι τώρα αλλά θα εμφανίζονται κανονικά για να διεκδικήσουν τα μεγάλα δώρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved