Η Μαρίνα Παντζοπούλου ανυπομονεί για τα Χριστούγεννα- Δείτε τι ζητά εδώ και ένα μήνα από τη Μενεγάκη
Media

Η Μαρίνα Παντζοπούλου ανυπομονεί για τα Χριστούγεννα- Δείτε τι ζητά εδώ και ένα μήνα από τη Μενεγάκη

Η Μαρίνα Παντζοπούλου - όπως και όλα τα παιδιά- περιμένει με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα και σήμερα, 15 Νοεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τι της ζητά εδώ και ένα μήνα η μικρή της κόρη.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου εδώ και ένα μήνα της ζητά να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Σκέφτομαι αν δεν είχα παιδιά, θα στόλιζα; Μπορεί να μην στόλιζα φέτος! Αλλά υπάρχει περίπτωση να μην στολίσω; Καμία! Και θα στολίσω και μπισκότα θα φτιάξω», είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Και τότε η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Μα δεν σε κυνηγάνε; Εμένα η μικρή μου κόρη μπορεί να μου το λέει κάθε μέρα εδώ και ένα μήνα και της λέω “περίμενε λίγο ακόμα, περίμενε, περίμενε”. Εντωμεταξύ είναι και ο καιρός που δεν βοηθάει. Δεν σου κάνει κέφι να πας να στολίσεις».

elenimenegaki_1699622886_3232993551406474886_205797726.jpg

Η παρουσιάστρια έχει αναφέρει ουκ ολίγες φορές ότι κάθε χρόνο στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου, δηλαδή λίγο πριν τις 30 Νοεμβρίου και έτσι θα κάνει και φέτος.

Δείτε τι είπε η Ελένη για την Μαρίνα της αλλά και φωτογραφίες από τα προηγούμενα χρόνια να στολίζει το δέντρο στο σπίτι της στα Μελίσσια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved