Ο Γιατρός: Ο Μιχάλης δέχεται απειλές

O γιατρός

Media

Ο Γιατρός: Ο Μιχάλης δέχεται απειλές

Αντιμέτωπος με ένα νέο και σοβαρό πρόβλημα θα βρεθεί ο Μιχάλης στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Ο Γιατρός».

Kατά τη διάρκεια της δουλειάς του στο νοσοκομείο και στην προσπάθειά του να αντεπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη βάρδια του, παίρνει την απόφαση να πάρει ναρκωτικό προκειμένου να νιώσει καλύτερα και να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά. Παρόλο που ο ίδιος γνωρίζει πως είναι αρκετά επικίνδυνο αυτό που κάνει και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τον πιάσουν, αποφασίζει να πάρει αυτό το ρίσκο. Κι ενώ πράγματι ο ίδιος αισθάνεται καλύτερα και ότι αποδίδει, την επόμενη μέρα, όπως θα δούμε, μια ανατροπή έρχεται να τον ταράξει ιδιαίτερα.

O-GIATROS-K.Markoylakhs.jpg

O Γιατρός

Συγκεκριμένα, η φίλη του η Κατερίνα (Σίσσυ Τουμάση), μη μπορώντας να ξεμπλέξει από τις ουσίες που είναι εθισμένη, φτάνει στο σημείο να ζητήσει από τον Μιχάλη 10.000 ευρώ μετρητά. Όταν ο νεαρός γιατρός ακούει τα λόγια της, σοκάρεται και αντιδρά έντονα. Όμως εκείνη όχι μόνο δεν κάνει πίσω αλλά τον απειλεί, λέγοντάς του πως αν δεν το κάνει θα αποκαλύψει στον διευθυντή του πως πήρε ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της βάρδιας του στο νοσοκομείο.

O-Giatros-D.Sigala-K.Markoylakhs-B.Troyfakoy.jpg

Ο γιατρός

0 Μιχάλης, τότε, νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς, αν η Κατερίνα κάνει πράξη όσα λέει, δεν θα καταστραφεί μόνο η καριέρα του αλλά και ολόκληρη η ζωή του. Έτσι, λοιπόν, με όση ψυχραιμία τού έχει απομείνει της ζητάει λίγο χρόνο και παράλληλα προσπαθεί να σκεφτεί ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved