Η Γη της Ελιάς – Τάσος Ιορδανίδης: Το spoiler που τάραξε την Ελένη και ο ρόλος του Γκλέτσου
Media

Η Γη της Ελιάς – Τάσος Ιορδανίδης: Το spoiler που τάραξε την Ελένη και ο ρόλος του Γκλέτσου

Ο Τάσος Ιορδανίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τη σειρά, Η Γη της Ελιάς, έδωσε δυνατά spoilers αλλά αναφέρθηκε και στην είσοδο του Απόστολου Γκλέτσου.

Η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε για την είσοδο του Απόστολου Γκλέτσου και ενώ αρχικά δίστασε να «προδώσει» τη συμμετοχή του στη σειρά, στη συνέχεια τόνισε: «Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι αρσενικό παλιάς κοπής. Παίζει μπαλίτσα με βασίλισσες. Δεν πρέπει να ταραχθεί λίγο η ζωή της Άντζελας Γκερέκου στη σειρά; Μετά τη μπουνάτσα έρχεται η καταιγίδα και ποιος είναι ο πιο ιδανικός να φέρει καταιγίδα;».

tasos-iordanidis-871.jpg

Το spoiler για τη Γη της Ελιάς που έδωσε ο Τάσος Ιορδανίδης στην Ελένη Μενεγάκη και την τάραξε, είναι: «Θα έχουμε ένα ναυάγιο. Ε, δεν θα είναι μόνο η άλλη σειρά! Θα έχουμε και εμείς ναυάγιο στη δική μας τη σειρά, μικρότερης εμβέλειας, δεν θα είναι τόσο υπερπαραγωγή. Θα έχουμε ένα ναυάγιο στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν δύο πολύ αγαπημένοι χαρακτήρες και θα έρθουμε όλοι σε μεγάλη αγωνία στην τοπική κοινότητα της Μάνης».

Tasos-iordanidis.jpg

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης, είπε: «Η σειρά αυτή τη στιγμή πάει τρίτη χρονιά και διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Με βάση τον ανταγωνισμό μιλάω. Πάντα με βάση τον ανταγωνισμό μιλάω γιατί φέτος ο ανταγωνισμός είναι πολύ πιο ισχυρός από τις προηγούμενες χρονιές. Άρα, η Βάνα Δημητρίου ξέρει πότε καλά τι θα γίνει σειρά. Ξέρει πότε ένα ζευγάρι θα είναι καλά, πότε θα ρίξει μία εγκυμοσύνη στην Ιουλία...».

iordanidis-65.jpg

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή, Ελένη που ήταν καλεσμένος ο Τάσος Ιορδανίδης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved