Κάνε ότι κοιμάσαι:  H αστυνομία αναζητά τον Κάσδαγλη για τη δολοφονία της Δέσποινας
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: H αστυνομία αναζητά τον Κάσδαγλη για τη δολοφονία της Δέσποινας

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η κοινωνία του κολλεγίου σοκάρεται από τον φόνο της Δέσποινας και οι Αρχές ξεκινούν τις έρευνες για να εντοπίσουν τον δολοφόνο της.

Η Άννα προτείνει στον Νικόλα να βρει έναν καλό δικηγόρο, καθώς άθελά του έχει μπλεχτεί σε αυτή την υπόθεση, ενώ σύντομα η Αστυνομία βγάζει ένταλμα σύλληψης και αναζητά τον Κάσδαγλη. Ο χαμός της Δέσποινας σοκάρει την κλειστά κοινωνία του κολλεγίου και αποδίδεται από την πρώτη στιγμή σε ανθρωποκτονία. 0 Σταματάκης και ο Κάσδαγλης μοιάζουν από την αρχή σοκαρισμένοι. Όποιος σκότωσε την άτυχη γυναίκα το έκανε με μανία και μεγάλη προσοχή ώστε να εξαφανίσει εντελώς τα ίχνη του. Χωρίς να υπάρχουν ακόμα επίσημες κατηγορίες, η Άννα συστήνει στον Νικόλα να βρει έναν καλό δικηγόρο, θεωρώντας δεδομένη την έρευνα εναντίον και του Κάσδαγλη. Ο λόγος είναι πως εκείνος, ενώ βρήκε το πτώμα μόνος του, προτίμησε να καλέσει τον Νικόλα αντί για την Άμεση Δράση.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-19-3.jpg

Κάνε ότι κοιμάσαι

Έτσι, ο τελευταίος ζητάει τη βοήθεια του Ικαρου, ο οποίος όμως σοκαρισμένος από τον φόνο της φίλης του δεν θέλει να ακούσει τίποτα για την υπεράσπιση του Κάσδαγλη. Παράλληλα, ο Σταματάκης στην κατάθεσή του κατηγορεί τον Κάσδαγλη για τον φόνο, αποδίδοντάς τον στον θυμό του, μετά την απόφαση της Δέσποινας να μη φύγει τελικά μαζί του και να «παγώσει» το επικείμενο διαζύγιο. Μάλιστα, κάνει λόγο και για το πρόβλημα που είχε από παλιά ο Στέλιος με τη βίαιη συμπεριφορά. Από την άλλη, ο Λάμπης, ακολουθώντας το παράδειγμα του Νικόλα, προσπαθεί να παρηγορήσει την κόρη του Σταματάκη, αλλά πέφτει διαρκώς στην καχυποψία του υπεύθυνου ασφαλείας.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-18-3.jpg

Οι μέρες περνούν και η έρευνα επιβεβαιώνει τις εντάσεις και την απότομη συμπεριφορά του Κάσδαγλη στη Δέσποινα λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή. Εν τω μεταξύ, ο Λημνιός αποφασίζει να αποσύρει τη μήνυση στον Καλίρη λόγω των πρόσφατων τραγικών εξελίξεων, και η στάση του βάζει σε υποψίες τον δικηγόρο του. Η Χρύσα, τώρα, επιμένει με τις ιατροδικαστικές εξετάσεις και εντοπίζει τις αντιφάσεις στην κατάθεση του Κάσδαγλη, ο οποίος δεν θυμόταν αν η Δέσποινα ήταν ήδη νεκρή. Εκείνος ισχυρίζεται ότι του έστειλε μήνυμα να τη συναντήσει, αλλά ο ιατροδικαστής αποδεικνύει ότι το θύμα ήταν ήδη νεκρό ώρες νωρίτερα και δεν υπήρχε καμία περίπτωση να του έχει στείλει μήνυμα. Η Άννα, πάλι, επιμένει στην έρευνά της, για να υπερασπιστεί τον Κάσδαγλη, κάτι που αρχίζει και δημιουργεί τριβή στη σχέση της με τη Χρύσα. Την ίδια ώρα, ο Κάσδαγλης έχει καταρρεύσει και ο Νικόλας κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η σχέση του Νικόλα με την Πέρσα κλονίζεται από την απόφασή της να καταθέσει πληροφορίες που ενδυναμώνουν την εκδοχή του Σταματάκη για τον φόνο.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-19-1.jpg

Η Πέρσα, μάλιστα, του ζητάει να αναλογιστεί την πιθανότητα να την έχει σκοτώσει ο Κάσδαγλης. Την ίδια στιγμή, ο Σταματάκης πιστεύει ότι ο Νικόλας αποκρύπτει στοιχεία από την Αστυνομία για το βράδυ που του τηλεφώνησε ο Κάσδαγλης και του ζήτησε βοήθεια. Την επομένη, οι Αρχές έχουν ένταλμα σύλληψης για τον Κάσδαγλη, αλλά αδυνατούν να τον εντοπίσουν. Τι απαντάει στον Νικόλα, όταν εκείνος, πανικόβλητος, προσπαθεί να τον βρει;

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved